Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Debiteurenbeheer

U wilt natuurlijk het liefst zo min mogelijk wanbetalers onder uw klanten. Het overkomt echter elke ondernemer of bedrijf: klanten die niet of te laat betalen. Dit kan vervelende financiële gevolgen voor u en uw bedrijf hebben. Een goed debiteurenbeheer is daarom van essentieel belang!

VK Incasso neemt met plezier het hele proces van factuur, waar nodig de incasso, tot de afhandeling van telefonische en schriftelijke vragen van u over. Als facturen dan toch blijven openstaan, zal juist dan de professionaliteit van VK Incasso blijken. We behalen een zeer snelle doorlooptijd van het incassodossier door het direct en persoonlijk in contact treden en tot afspraken komen met de debiteur.

Zorgeloos en vlekkeloos

De snelheid van betalen is van groot belang voor de liquiditeit van uw onderneming. Helaas blijven onbetaalde facturen toch vaak lang liggen.

Debiteurenbeheer is een tijdrovend maar belangrijk proces, u kunt ervoor kiezen dit uit handen te laten nemen. Op zoek naar een deskundige partner die u debiteurenbeheer over kan nemen? Bij debiteurenbeheer door VK incasso kunt u erop vertrouwen dat alles vlekkeloos verloopt.

VK incasso in Hoogeveen is een incassobureau dat behalve geld incasseren, ook gespecialiseerd is in debiteurenbeheer en maatwerk om het betaalgedrag positief te beïnvloeden. VK incasso zorgt namelijk met haar aanpak dat het de relatie met uw klanten in stand blijft. Wij nemen met alle plezier het gehele proces over, en waar nodig de incasso. U hoeft dus niet meer wakker te liggen van onbetaalde facturen en het verliezen van klanten.

altijd toegang tot onze systemen

Diensten op maat

Uiteraard wilt u graag werken aan preventie van (betaal)problemen en oplossingen voor structurele problemen. Debiteurenbeheer door VK incasso betekent dat u zowel tijdelijk als structureel op ondersteuning kunt rekenen. Met een plan van aanbeveling van VK incasso kunt u het betaalgedrag positief beïnvloeden op verschillende manieren. Schuldenaren kosten nu eenmaal veel tijd en zou het niet fijner zijn als u die tijd kunt besteden aan het onderhouden van prettige relaties en andere belangrijke zaken?

VK incasso biedt u de mogelijkheid tot maatwerk diensten, zodat u uw tijd aan andere dingen kunt besteden. Deze diensten zijn erop gericht om het betaalgedrag van uw klanten positief te beïnvloeden en andere problemen op dit gebied te voorkomen. U kunt hierbij denken aan taken als correspondentie en de training van uw medewerkers in het optimaliseren van betaalgedrag, maar wij hebben ook een geheel team beschikbaar van debiteurenbeheerders waar u gebruik van kunt maken. Daarnaast kan VK incasso de kredietwaardigheid checken van uw huidige en toekomstige zakenrelaties en de communicatie verzorgen met klanten rondom veranderingen zoals bijvoorbeeld prijswijzigingen of nieuwe producten.

VK incasso brengt structuur aan binnen uw bedrijf, zodat u en uw organisatie zorgeloos kunnen doorwerken.

Andere interessante pagina's: Incasso en debiteurenbeheer diensten op maat, Over ons, Algemene voorwaarden.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact