Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Geld laten incasseren

U runt uw eigen bedrijf en krijgt, spijtig genoeg, wel eens te maken met klanten die niet betalen. Dit kost u tijd en levert vaak flink wat frustratie op. Dat is natuurlijk zonde, want u besteedt uw aandacht en energie waarschijnlijk liever aan andere dingen.

Wilt u zorgeloos geld laten incasseren? Dat kan! VK incasso in Hoogeveen ontzorgt u namelijk op dit gebied. Zo hoeft u zich niet langer zorgen meer te maken over openstaande vorderingen en betaalachterstanden van debiteuren.

Werkwijze VK incasso

VK Incasso kunt u vinden in Hoogeveen, maar ons incassobureau is landelijk actief. Wij maken gebruik van een specifieke werkwijze waardoor u zich kunt ontspannen op het gebied van incasso en debiteurenbeheer. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken dat de waardevolle relaties met uw klanten verloren gaan. Onze werkwijze houdt namelijk ook rekening met dat soort belangen.

De werkwijze van VK incasso in Hoogeveen richt zich namelijk op het aangaan van een dialoog. Direct contact met schuldenaren zorgt er voor dat zij niet meer anoniem zijn en zich persoonlijk aangesproken voelen. Dit heeft een positief effect om het betaalgedrag, op deze manier kunnen er directe afspraken gemaakt worden. Wij bellen de klant met een openstaande vordering of brengen een huisbezoek. Met deze aanpak vindt er dus een gesprek plaats waarbij zowel de klant als u weet wat er verwacht wordt.

Geld laten incasseren door VK incasso gaat dus goed samen met behoud van uw klantenrelaties. Daarnaast kunt u ons ook inzetten voor de reed afgeschreven vorderingen of kleinere vorderingen. Elke euro is er tenslotte één en dat is goed voor de cashflow van uw onderneming. Incasso met resultaat!

Diensten op maat

Om het betaalgedrag van uw relaties en klanten positief te beïnvloeden, kun u ervoor kiezen om preventieve maatregelen te nemen. VK incasso biedt namelijk diensten op maat waarbij oplossingen gevonden worden voor tijdelijke en structurele problemen. Wij kunnen u helpen om het debiteurenbeheer te optimaliseren. Denk hierbij aan trainingen voor uw medewerkers, correspondentie, tactiek en respons verhoging. Dus, wilt u geld laten incasseren met tact en persoonlijk contact? Ongeacht uw vraag of probleem, VK incasso werkt samen met u naar de oplossing. Ontdek de voordelen van een incassobureau en neem contact met ons op!

Andere interessante pagina's: Incassobureau in Hoogeveen, Incasso in Hoogeveen, Geld incasseren.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact