Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Incasso Hoogeveen

VK Incasso Hoogeveen is een incassobureau en zoals de naam al doet vermoeden, een incassobureau incasseert. Wanneer uw klanten niet betalen, kan dit veel vervelende gevolgen hebben. VK Incasso Hoogeveen zorgt dat openstaande vorderingen betaald worden.

VK Incasso in Hoogeveen is een landelijk opererend incassobureau, dus wij werken ook voor bedrijven in bijvoorbeeld Assen of Meppel en ook andere plaatsen in Drenthe. De opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit het midden- en kleinbedrijf. De kwaliteit en het rendement van VK incasso zijn hoog. De medewerkers van VK Incasso zijn deskundig op het gebied van incassorecht en debiteurenbeheer en daarnaast hebben zij relevante ervaring op het gebied van klantcontact en call center ervaring.

Werkwijze

De werkwijze van VK Incasso zorgt voor resultaat. Een dialoog aangaan, werkt namelijk beter dan stapels brieven verzenden. Het team bestaat uit ervaren en getrainde mensen die zowel vriendelijk, correct als doortastend zijn. Door deze manier van werken boekt VK Incasso meer resultaat en succes.

Relatie behouden met uw klant

Het is daarnaast ook belangrijk dat de vorderingen worden geïncasseerd zonder dat de relatie met uw klant verloren gaat. VK Incasso is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om deze relatie te behouden, en gaat daarom op een persoonlijke maar effectieve manier te werk. De onpersoonlijke brieven vol met moeilijk taalgebruik worden bij VK Incasso vervangen door een dialoog.

Een persoonlijk gesprek via de telefoon, heeft immers meer effect dan onpersoonlijke en eenzijdige brief. Hierdoor komt de schuldenaar uit de anonimiteit en kunnen er gesprekken plaatsvinden over zijn of haar betaalgedrag. Met het gevolg dat er direct concrete (betaal)afspraken gemaakt worden. Dit heeft niet alleen voordelen voor u, maar ook voor de klant. U weet hierdoor allebei waar u aan toe bent.

Altijd een oplossing op basis van maatwerk

VK Incasso zoekt naar een oplossing op basis van maatwerk. Uiteraard is het handelen gericht op het incasseren van openstaande vorderingen en betaalachterstanden, maar VK Incasso houdt ook rekening met andere belangen. Zodat de relatie tussen debiteur en crediteur blijft bestaan, ook na de bemiddeling van VK Incasso. Dit noemen we duurzaam incasseren.

Andere interessante pagina's: Geld incasseren, Incassobureau inschakelen, Debiteurenbeheer Hoogeveen.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact