Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Incasso Meppel

Bent u op zoek naar een professional voor incasso in Meppel en omgeving? Dan bent u bij VK Incasso aan het juiste adres. Ons doel is dat uw openstaande vorderingen worden betaald. Het voordeel van het inschakelen van een professioneel incassobureau, is dat u verzekerd bent van een gedegen en doortastend optreden. En het belangrijkste: u krijgt waar u recht op heeft. Voor een succesvolle incasso in Meppel of omgeving, schakelt u dan ook ons bureau in!

Deskundig en ervaren

Het vervelende bij het benaderen van debiteuren, is dat er kans is op een verstoorde relatie. Dat komt uw bedrijf niet ten goede. VK Incasso is een ervaren incassobureau dat de betalingsproblematiek bij uw debiteuren op correcte, maar doelmatige wijze oplost. Wij gaan op deskundige wijze de dialoog aan met de schuldenaar. Onze opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk afkomstig uit het MKB. Wij combineren onze kennis over en ervaring met incassorecht, klantcontact en callcenter ervaring. Onze vriendelijke, correcte, maar doortastende benadering leidt tot resultaat.

Wij hanteren de strategie van een dialoog. Een duidelijk en eerlijk (telefoon)gesprek met de debiteur in kwestie, leidt vaak tot een versterking van de band en tot wederzijds begrip. En dus ligt een oplossing meer voor de hand dan wanneer u kiest voor het blijven versturen van juridische brieven. Door onze constructieve manier van werken, zorgen wij voor een succesvolle incasso in Meppel én voor het behoud van de relatie met uw klant.

Incasso in Meppel? Schakel nu VK Incasso in!

Bent u op zoek naar een incassobureau dat een klus op het gebied van incasso in Meppel of omgeving (Hoogeveen, Assen) tot een succes kan maken? Neem dan nu contact op met VK Incasso! U verhoogt daardoor de kans dat u het geld ontvangt waarop u recht heeft, waarbij een waardevolle relatie behouden blijft – of zelfs wordt versterkt. Heeft de debiteur aantoonbaar problemen om de betaling te kunnen voltooien, maar is er sprake van goede wil? Dan ondersteunen wij u bij het maken van passende betaalafspraken. Voor een succesvolle en duurzame incasso in Meppel, Hoogeveen of Coevorden, schakelt u dus VK Incasso in. Neem nu contact met ons op!

Andere interessante pagina's: Incasso Assen, Incasso Emmen, Incassobureau Meppel.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact