Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Incasso Assen

Op zoek naar een deskundig bedrijf voor een incasso in Assen? Bij VK Incasso bent u daarvoor aan het juiste adres. U heeft natuurlijk als doel dat uw openstaande vorderingen worden betaald, als het even kan zonder verlies van de klantrelatie. Wilt u deze lastige incasso in Assen overlaten aan een professional, dan bent u van alle zorgen af. VK Incasso werkt bovendien volgens de methode ‘no cure no pay’. Zo bent u verzekerd van een succesvolle incasso!

VK Incasso: ervaring en deskundigheid

Incasso bureau in AssenNiet of te laat betalende klanten zijn veel bedrijven een doorn in het oog. Ten eerste is er natuurlijk de financiële kant van de zaak, want als u uw geld niet (tijdig) krijgt, dan levert dat financieel nadeel op. Daarnaast komt ook de relatie met de klant onder spanning te staan. Bij het herhaaldelijk blijven benaderen van debiteuren, kan de werkrelatie zelfs volledig worden verstoord. Het resultaat is een vertrokken klant, die mogelijk nog steeds niet heeft betaald. Elk bedrijf krijgt vroeg of laat te maken met bovenstaande problematiek. Wilt u kiezen voor een deskundige oplossing, dan schakelt u VK Incasso als incassobureau in.

Een geslaagde incasso in Assen uitvoeren, dat doen wij graag voor u. Onze methode is gericht op het aangaan van de dialoog met de betreffende debiteuren. Door op vriendelijke, correcte, maar tevens doortastende wijze in gesprek te gaan over de situatie, wordt er naar een oplossing gezocht. Overleggen levert in onze ogen vaker resultaat op dan het eenzijdig opleggen van een betalingsverplichting. Door de dialoog aan te gaan, wordt ook de relatie met de klant niet verstoord.

Kunnen wij ondanks onze inspanningen de vordering niet incasseren, dan hebben wij een goede samenwerking met de deurwaarder.

Incasso in Assen? VK Incasso!

Een incasso in Assen of omgeving laten uitvoeren? Het is raadzaam om een professioneel incassobureau in te schakelen. Zij kennen het klappen van de zweep en weten de juiste snaar te raken bij de klant. Alles met het oog op resultaat: het laten betalen van de openstaande rekening(en). VK Incasso is al jarenlang werkzaam in de branche en is dus een zekere keuze om uw geld te laten incasseren. Neem nu contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Andere interessante pagina's: Incasso Emmen, Incassobureau Meppel, Deurwaarder Meppel.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact