Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Incassobureau in Meppel

Een professioneel incassobureau vinden in Meppel of omgeving? Welkom bij VK Incasso! Heeft u openstaande vorderingen, die door debiteuren maar niet worden betaald? Het inschakelen van een incassobureau lijkt een hele stap te zijn, maar vaak is het juist de oplossing waarnaar u op zoek bent. VK Incasso is een incassobureau in de omgeving Meppel, dat op duurzame wijze zorgt voor resultaat. 

Gericht op de dialoog

Als bedrijf heeft u altijd te maken met klanten die een betaling lang uitstellen, of zelfs helemaal niet lijken te willen betalen. Dat kan tot vervelende situaties leiden. Enerzijds wilt u krijgen waar u recht op heeft, anderzijds wilt u de relatie met uw klant niet op het spel zetten. Ons incassobureau is gespecialiseerd in het vinden van een duurzame oplossing. Zoekt u een incassobureau in Meppel, Hoogeveen of Emmen dat zowel direct resultaat levert als de langdurige relatie met uw klant in stand weet te houden? Dan is VK Incasso het bedrijf waarnaar u op zoekt bent!

Onze werkwijze is gericht op de dialoog. Volgens onze visie werkt een persoonlijk (telefoon)gesprek vele malen verheldender en leidt het tot meer resultaat dan het maar blijven versturen van brieven en aanmaningen. Juist door de dialoog aan te gaan, ontstaat er wederzijds begrip – wat leidt tot ruimte voor oplossingen. Soms leidt dat tot direct resultaat (een betaling door de debiteur), soms moet er een betalingsregeling worden voorzien. Hoe dan ook: wij zetten ons in voor uw belang, waarbij de relatie met de debiteur in stand wordt gehouden. Mocht het toch niet tot een betaling komen, dan kunt u ook bij ons terecht om een deurwaarder in te schakelen. Daarbij werken wij volgens het principe van ‘no cure no pay’. Zo bent u verzekerd van een incassotraject zonder risico. VK Incasso is dan ook het incassobureau in Meppel en omgeving bij uitstek.

Contact

Is VK Incasso het incassobureau in de regio Meppel waarnaar u op zoek bent? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Schakelt u ons in, dan heeft u grote kans op direct resultaat met behoud van de bestaande klantrelatie.

Andere interessante pagina's: Deurwaarder Meppel, No cure no pay incasso, Incassobureau in Emmen.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact