Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Een deurwaarder inschakelen

Openstaande rekeningen zijn voor niemand fijn. Niet voor u als debiteur, maar zeker ook niet voor u als ontvanger. Toch komt het steeds vaker voor dat rekeningen niet op tijd betaald worden.

In een economisch slechtere tijd kunnen veel mensen niet meer tijdig betalen, maar het komt ook voor dat men gewoonweg weigert te betalen. In beide situaties blijft het natuurlijk vervelend. U wilt uw geld immers op tijd binnen hebben. VK Incasso kan u hierbij helpen. Als incassobureau kunnen wij ervoor zorgen dat openstaande vorderingen geïnd worden. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

Persoonlijk contact met een deurwaarder

De eerste stap om uw openstaande vorderingen terug te krijgen, is het sturen van een brief naar de schuldenaar. In plaats van een onpersoonlijke brief kiezen wij voor een persoonlijke benadering. De meeste schuldenaars betalen na het lezen van deze brief hun rekening. Toch zijn er ook enkelen die niet overstag gaan, waarna er gekozen moet worden voor strengere maatregelen. De welbekende ‘deurwaarder’ komt dan om de hoek kijken. VK Incasso regelt voor u een huisbezoek. Het doel hiervan is om in contact te komen met de schuldenaar en de openstaande vordering te incasseren. Met de hulp van een deurwaarder kunt u vaak net wat meer. Door deze persoonlijke benadering komen schuldenaars ook vaak meer uit hun schulp en kunnen de problemen besproken worden. Kies voor VK Incasso, een incassobureau met resultaat!

Onderhoud een goede relatie met de klant

Zodra er contact is gemaakt met de schuldenaar, wordt de vordering besproken. Op deze manier krijgen wij, en u, een goed beeld van de betalingsachterstand en kunnen we samen op zoek naar een passende oplossing. Een deurwaarder inschakelen is vaak een laatste stap die u onderneemt om uw geld terug te krijgen. Het is dan zeker belangrijk om de relatie zoveel mogelijk te behouden met de klant. Door de persoonlijke en vriendelijke benadering van VK Incasso zorgen wij ervoor dat niet alleen uw geld geïncasseerd wordt, maar ook dat de relatie met uw klanten zo optimaal mogelijk verloopt.

VK Incasso werkt samen met een deurwaarderskantoor. Daardoor kunnen wij ook dit traject voor u oppakken en dit uit handen nemen.

Andere interessante pagina's: Geld incasseren in Hoogeveen, Incasso Meppel, Incasso Assen.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact