Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Geld incasseren in Hoogeveen

In Nederland lopen ruim 15 miljard bedrijven inkomsten mis doordat veel rekeningen onbetaald blijven. Een hoog bedrag, dat met de nodige maatregelen flink verminderd kan worden. Schakel de juiste partij in, kies voor VK Incasso uit Hoogeveen en incasseer dat geld nu!

Eenvoudig geld incasseren met VK Incasso

Tegenwoordig komt het vaak voor dat klanten niet op tijd hun rekeningen betalen. Uiteraard is dit vervelend voor de klant zelf, omdat hij of zij zich wellicht beschaamd voelt, maar ook voor bedrijven leveren openstaande facturen vervelende situaties op. Niet alleen moet u zo achter uw eigen geld aan lopen, maar kost het u ook tijd om dit geld terug te halen. En niet te vergeten: zulke situaties leveren flink wat frustatie op. Geld incasseren hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. En zeker ook niet vervelend. Door te kiezen voor VK Incasso kunt u op een persoonlijke en vriendelijke manier uw geld incasseren. Weg met die zorgen, kom maar op met die incasso!

Kiezen voor VK Incasso

Wanneer u kiest voor VK Incasso, kiest u voor behoud van klantenrelaties. VK Incasso is landelijk actief en maakt gebruik van een speciale werkwijze. In plaats van onpersoonlijke brieven, vervelende gesprekken en standaard aanmaningen, bieden wij een vriendelijke aanpak, die gebaseerd is op persoonlijk contact en effectief incasseren. Zorgeloos geld innen kan met ons! Een dialoog staat centraal. Door middel van direct contact met schuldenaren wordt anonimiteit weggehaald. Met behulp van deze positieve benadering kunnen er direct afspraken gemaakt worden, in de vorm van een telefoongesprek of huisbezoek. Zo weet u beiden wat er verwacht wordt. Geld incasseren kan dus zeker in combinatie met het behoud van uw klantenbestand.

Wij opereren landelijk, dus bent u bijvoorbeeld gevestigd in Assen, of Meppel, aarzel dan ook niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Beïnvloed het betaalgedrag van uw klanten positief en kies voor VK Incasso. Met diensten op maat vinden wij altijd een gepaste oplossing voor uw tijdelijke of structurele problemen. VK Incasso gaat samen met u op zoek naar het beste resultaat!

Andere interessante pagina's: Incasso Meppel, Incasso Assen, Incasso Emmen.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact