Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

No cure no pay incasso

Een incasso uitvoeren is voor veel bedrijven een lastige klus. Toch krijgt ieder bedrijf vroeg of laat te maken met niet of te laat betalende klanten. Het erbij laten zitten is geen optie, omdat u dan geld misloopt waarop u wel degelijk recht heeft. Zelf de incasso uitvoeren kan leiden tot een conflictsituatie. Het resultaat? Een klant die niet betaalt en boos wegloopt! Een betere optie is om te kiezen voor een zogenaamde no cure no pay incasso om uw openstaande facturen te incasseren. No cure, no pay houdt in dat u alleen betaalt wanneer wij resultaat behalen! VK Incasso hanteert daarbij een constructieve werkwijze, zodat een passende oplossing altijd te vinden is!

Waarom VK Incasso?

no cure no pay incassoVK Incasso is een incassobedrijf dat al jarenlang werkzaam is in de branche. Wij hebben dus veel ervaring opgedaan door de uitvoering van incasso’s. Onze no cure no pay incasso leidt tot een optimaal resultaat, omdat wij de klant als de uwe beschouwen. Het gaat om resultaat, zowel op korte als op lange termijn. U wilt snel kunnen beschikken over het geld waar u recht op heeft, maar tegelijkertijd wilt u ook dat de klantrelatie behouden blijft. Dat blijkt voor veel bedrijven een lastige combinatie te zijn. Kies daarom voor de voordelen van no cure no pay incasso bij VK Incasso!

Onze benadering is te typeren als constructief, maar doortastend. Wij benaderen de debiteur(en) in kwestie op correcte, vriendelijke, maar duidelijke wijze. Er is ruimte voor discussie, maar niet voor ongegronde excuses. Het resultaat is een duidelijk afspraak over de openstaande rekeningen die betaald moeten worden. Wij houden voor u in de gaten of de afspraken ook worden nagekomen. Blijkt dat niet het geval te zijn, dan ondernemen wij in samenspraak met u verdere stappen.

Kies nu voor een no cure no pay incasso bij VK Incasso!

Het grote voordeel van een no cure no pay incasso, is dat u alleen kosten maakt bij een resultaat. Daarna verhalen wij in de meeste gevallen de kosten op de schuldenaar. Dat betekent dat het laten uitvoeren van een incassoklus door VK Incasso, gratis en voor u altijd rendabel is. Daarbij kijken wij naar het resultaat op zowel korte als lange termijn. Lees ook hoe onze tarieven zijn opgebouwd. Heeft u interesse, neem dan nu contact met ons op!

Andere interessante pagina's: Incassobureau in Emmen, Geld incasseren in Emmen, Incassobureau in Assen.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact