Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Voordelen incassobureau

U bent een bedrijf of particulier en u worstelt met uw debiteurenbeheer. U krijgt meestal de rekeningen voor uw producten of diensten gewoon netjes betaald, maar er zijn wel een aantal klanten die niet zo stipt zijn in het betalen van openstaande facturen die ze u verschuldigd zijn.

Er achteraan bellen, brieven schrijven en aanmaningen sturen, haalt wel wat uit, maar vaak niet genoeg. Ze beroepen zich soms op regels waarvan u het bestaan niet wist. U zou willen dat u een stok achter de deur had, zodat u uw geld op tijd zou krijgen en er niet achteraan hoefde te hollen.

Geld incasseren

In zulke gevallen kunt u een incassobureau inschakelen. VK Incasso is zo’n incassobureau. Een incassobureau heeft verschillende voordelen waar u van profiteert. Zo hoeft u zelf niet meer achter uw geld aan te zitten. U kunt uw tijd en energie weer aan datgene schenken waar u meer aan heeft en noodzakelijk is voor uw bedrijf of leven. Daarnaast heeft u niet de administratieve rompslomp die ermee gepaard gaat als u zelf uw incassobeheer doet. U zult misschien al eens gemerkt hebben, dat die administratie behoorlijk af kan leiden en ook veel negatieve energie kan veroorzaken die u niet nodig heeft. Tot slot is een incassobureau doorgaans veel effectiever en slagvaardiger dan een particulier of een bedrijf. En dat is niet omdat er iets mis is met zo’n particulier of bedrijf, maar simpelweg omdat een incassobureau de expertise heeft en de regelgeving op het gebied van incassorecht door en door kent.

Kies voor VK Incasso

De voordelen van een incassobureau zijn dus duidelijk aanwezig. VK Incasso is een uitstekende partij om uw incassobeheer aan uit te besteden. We staan bekend om onze professionele en doortastende werkwijze. We gaan discreet en respectvol te werk, maar wel daadkrachtig. Het behartigen van de belangen van u als klant vinden we het allerbelangrijkste. Neem nu direct contact met ons op en start een incasso!

Andere interessante pagina's: Kosten incassobureau, Incasso starten, Deurwaarder of incassobureau.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact