Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Kosten incassobureau

De kosten van een incassobureau vallen vaak enorm mee. En ze wegen vaak niet op tegen de baten die u er als bedrijf van heeft.

Elk bedrijf heeft namelijk weleens te maken met klanten die niet of te laat betalen. Dat is erg vervelend. Het kan ervoor zorgen dat er een hoop energie en tijd gestoken wordt in het achterna bellen van klanten. Dat er tijd gaat zitten in het versturen van aanmaningen, van brieven. Met als resultaat dat de klanten misschien nog niet betalen. Veel bedrijven zijn ook niet heel goed op de hoogte van incassorecht. Ze weten niet wat de rechten van de klanten en van henzelf zijn. En waarom zouden ze? Een bedrijf is daar niet in gespecialiseerd. Maar een incassobureau wel.

Uw geld incasseren

Daarom kan het goed zijn om een incassobureau in te schakelen wanneer u debiteuren heeft die niet betalen. VK Incasso is zo’n incassobureau. We hebben de nodige expertise door ervaring en kennis, en die zetten we in om bedrijven zo goed mogelijk te helpen om hun geld te incasseren van klanten. We weten namelijk hoe vervelend het is als klanten niet betalen. We weten ook dat er wat kennis nodig is om extra druk te zetten op wanbetalers. Die kennis ontbreekt vaak bij bedrijven. Wij hebben ruime ervaring en voldoende kennis van incassorecht om te weten wat wel en wat niet toegestaan is, desnoods schakelen wij een deurwaarder in. Met die juridische kennis kunnen we druk uitoefenen.

Bel ons nu

Wij werken op basis van no cure no pay, u bent dus waarschijnlijk minder kwijt aan het incassobureau dan aan het beheren van uw eigen incasso. U bespaart tijd, energie en geld en dat betaalt zich weer terug. Aarzel dus niet langer en bel ons nu. We helpen u graag bij het efficiënt incasseren van uw rekeningen!

Andere interessante pagina's: Incasso starten, Deurwaarder of incassobureau, Advocaat of incassobureau.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact