Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Advocaat of incassobureau

U denkt eraan een advocaat of een incassobureau in te schakelen. U heeft bijvoorbeeld al geruime tijd moeite om geld te krijgen van debiteuren, mensen of bedrijven die u geld verschuldigd zijn. Een advocaat is uiteraard erg duur. En vaak kunt u aan een jurist met kennis van incassozaken al voldoende hebben. U heeft dan helemaal geen dure advocaat nodig. VK Incasso kan u wellicht helpen met het incasseren van het geld dat u nog tegoed heeft van wanbetalers.

Wat doet een incassobureau?

Een incassobureau helpt u om achterstallige betalingen van klanten binnen te halen. Misschien heeft u het tot nu toe gedaan met aanmaningen en door brieven te sturen, maar is er nog weinig opgelost. Uw klanten weten misschien wel dat ze uiteindelijk moeten betalen, maar ze stellen het misschien zo lang mogelijk uit of willen helemaal niet betalen. Het gebeurt maar al te vaak dat er misbruik wordt gemaakt van het vertrouwen en dat grote sommen geld niet betaald worden. Een incassobureau kan dan inspringen. Met de kennis en kunde op het gebied van bijvoorbeeld incassorecht, kan een incassobureau zoals VK Incasso ervoor zorgen dat u uw geld nu wel krijgt.

Daarnaast kunt u ervoor kiezen uw vordering aan ons te verkopen.

Maak een verstandige keuze

Maak dus een verstandige keuze als u tussen een advocaat of incassobureau gaat kiezen. Laat u zich niets wijsmaken door advocaten die claimen dat u het niet zonder hen afkunt. Wij hebben voldoende expertise en juridische macht in huis om u te helpen. VK Incasso staat bekend om de doortastende en professionele werkwijze. Laat dus uw incassobeheer aan ons over, zodat u zich gewoon weer kunt richten op datgene waarin u het beste bent en wat u ook wilt doen. Verspil niet langer tijd en energie aan iets waar u  zich niet mee bezig wilt houden.  U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Andere interessante pagina's: Betalingsregeling treffen, Als particulier deurwaarder inschakelen, Incassobureau inschakelen voor particulier.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact