Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Betalingsregeling treffen

In sommige gevallen is het voor een bedrijf of particulier nodig om een betalingsregeling te treffen. Dan kan een incassobureau van pas komen. VK Incasso is zo’n incassobureau. Wij kunnen het treffen van een betalingsregeling regelen voor u. We hebben de nodige expertise en kennis in huis om dit soort zaken te regelen.

Als bedrijf wilt u zich gewoon bezig kunnen houden met uw core business. Als particulier wilt u zich gewoon bezig kunnen houden met uw leven, met uw doelen. Financiële zaken regelen is voor sommige mensen leuk, maar voor anderen helemaal niet. Niet betalende klanten komen voor binnen elk bedrijf. U kunt er in elk geval voor kiezen om het over te laten aan een incassobureau, zodat u weet dat u er zelf geen omkijken naar heeft.

Ervaring

VK Incasso heeft ruime ervaring met het incasseren van geld van (dubieuze) debiteuren. Ook op het gebied van betalingsregelingen treffen, hebben we vakmanschap. We behartigen de belangen van de klant altijd optimaal. Door onze kennis en kunde op het gebied van bijvoorbeeld incassorecht, weten we altijd precies wat wel en niet toegestaan is. We kunnen klanten onder druk zetten waar nodig, terwijl we altijd het respect bewaken. We weten hoe belangrijk de relaties met klanten zijn. En ook al betalen ze misschien niet altijd tijdig, voor u zijn ze net zo belangrijk als de klanten die wel op tijd betalen.

Betalingsregeling

Een betalingsregeling treffen was nog nooit zo gemakkelijk met de hulp van VK Incasso. We zijn een ideale partner omdat we een gedegen kennis hebben van incassobeheer, incassorecht en betalingsregelingen. We weten van de hoed en de rand en behartigen uw belangen zo goed mogelijk. Aarzel daarom niet langer en neem contact met ons op en start een incasso bij ons. Zo kunt u zich weer richten op die dingen die voor uw bedrijf of voor uw leven belangrijker zijn dat het treffen van betalingsregelingen. Neemt u nu contact met ons op!

Andere interessante pagina's: Als particulier deurwaarder inschakelen, Incassobureau inschakelen voor particulier, Debiteuren incasso.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact