Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Incasso starten

Een incasso starten kunt u doen bij VK Incasso. We zijn een professioneel incassobureau, dat op adequate en doortastende wijze te werk gaat. Zo besteedt u uw incassobeheer uit en blijven uw zakenrelaties gezond, terwijl u ook krijgt waar u recht op heeft.

Veel bedrijven hebben weleens dat klanten niet of niet op tijd betalen. Dat kan natuurlijk altijd een keer gebeuren, maar als het te vaak gebeurt, dan gaat er onnodig veel energie en tijd in zitten om er achteraan gaan. Dat is iets wat u niet wilt. U wilt zich gewoon bezig kunnen houden met waar u goed in bent.

Werkwijze

Bijna elk bedrijf heeft weleens te maken met debiteuren die niet of te laat betalen. Uw financiële situatie kan daardoor achteruit gaan. Uiteraard kunt u zelf uw debiteurenbeheer verzorgen, maar het is niet altijd even eenvoudig om ervoor te zorgen dat wanbetalers inderdaad gaan betalen. Een professioneel incassobureau heeft kennis van zaken en kan uw incassobeheer op een deskundige manier doen, zodat u er geen omkijken naar heeft en uw klantrelaties behouden blijven. Wanneer u zelf de incasso uitvoert, is er namelijk altijd de kans dat daardoor de relaties met uw klanten verstoord worden.

VK Incasso

Een incasso uitbesteden kunt u dus doen bij VK Incasso. We werken altijd vanuit respect naar de klanten maar behartigen wel zo goed mogelijk de belangen van u als ondernemer. We willen er altijd voor zorgen dat u het geld krijgt waar u recht op heeft en dat de relaties met de klanten goed en gezond blijven. Neem dus nu contact met VK Incasso op!

Andere interessante pagina's: Deurwaarder of incassobureau, Advocaat of incassobureau, Betalingsregeling treffen.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact