Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Uitbesteden incasso

Uitbesteden incasso? Dat kan, bij VK Incasso. We zijn een deskundige partij op het gebied van incassobeheer. We hebben de juiste kennis en kunde in huis waardoor u het geld krijgt van uw klanten en uw relaties met diezelfde klanten tegelijk gezond blijven. U blijft buiten schot, omdat wij het beheer voor u gaan behartigen. Uw klanten komen erachter dat ze u nog geld verschuldigd zijn en dat ze er niet onderuit kunnen. We kunnen met onze kennis van incassorecht uw klanten onder druk zetten, op een respectvolle manier. Het uitbesteden van uw incasso is een verstandige keuze, omdat u zo zelf niet met de administratieve rompslomp zit en ook geen energie en tijd erin hoeft te steken. Ontdek de voordelen van incasso en houdt energie en tijd over voor uw bedrijf.

Debiteuren

Elk bedrijf heeft weleens een keer te maken met achterstallige posten en/of met debiteuren die niet op tijd of zelfs helemaal niet betalen. Het is misschien niet altijd uit onwil van die klanten, maar voor een bedrijf is het niet prettig als ze achter die debiteuren aan moet lopen. Het is gewoon prettig als de administratie klopt en alles op tijd betaald wordt. Daar kan VK Incasso u bij helpen. We zijn gespecialiseerd in het incasseren van geld bij uw klanten. We hebben de juiste kennis van incassorecht en kunnen daardoor klanten onder druk zetten. Voor bedrijven is dit vaak een risicovolle aangelegenheid, want als u niet alle informatie hebt over bijvoorbeeld recht, dan kunt u klanten nogal eens tegen u in het harnas jagen.

Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren. Tot onze klanten behoren bijvoorbeeld schoonheidssalons en tandartsen, maar ook particulieren die geld te goed hebben. Voor elke voridering bieden wij een oplossing

Contact

Voor het uitbesteden van incasso: aarzel niet langer en neem daarom nu contact op met VK Incasso. We verlichten graag uw werk. We gaan deskundig en professioneel te werk en zorgen ervoor dat u uzelf weer bezig kunt houden met waar het voor u om draait.

Andere interessante pagina's: Deurwaarder Hoogeveen, Niet betalende klanten, Vorderingen verkopen.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact