Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Niet betalende klanten

Vroeg of laat krijgt ieder bedrijf er een keer mee te maken: niet betalende klanten. Een lastige kwestie als het ook bij u gebeurt. Voorkom lang wachten op uw geld of vervelende juridische procedures. VK Incasso biedt in het geval van niet betalende klanten altijd een passende oplossing. Hiermee nemen wij u een grote last uit handen en kunt u zich richten op het belangrijkste: uw eigen bedrijf.

VK Incasso zorgt voor een even adequate als correcte oplossing in het geval van niet betalende klanten.Wij werken altijd op no cure no pay basis. Een incassobureau inschakelen is daarom meestal de beste oplossing voor niet betalende klanten.

Geld incasseren

Als uw bedrijf een dienst of een product levert aan een bedrijf of aan een particulier, zijn daar kosten aan verbonden. De ontvangende partij dient deze altijd op tijd over te maken, dat is de afspraak. In het slechtste geval komt een debiteur deze afspraak niet na.

Een enkele debiteur die niet betaalt, is eventueel nog op te vangen. Echter, voor u het weet, heeft u een hele lijst aan debiteuren die u nog geld verschuldigd zijn. Voorkom dat uw bedrijf financieel in de knel komt door nalatigheid van anderen. VK Incasso zorgt ervoor dat u uw geld krijgt, zonder dat u direct betrokken raakt bij dit proces.

De werkwijze van VK Incasso

Mocht u geen tijd hebben of liever niet zelf achter deze niet betalende klanten willen aangaan, dan is VK Incasso uw ideale partner. Door onze ruime ervaring, weten wij de debiteur altijd op de juiste manier te benaderen. VK Incasso weet daarnaast alles van de procedures rondom niet betalende klanten.

VK Incasso werkt voor veel verschillende soorten opdrachtgevers, van sportscholen tot schoonheidssalons, maar ook zzp'ers, particulieren en vele andere soorten bedrijven.

Onze correcte en adequate werkwijze zorgt ervoor dat een klant die in gebreke is gebleven, alsnog het aan u verschuldigde geldbedrag over maakt. Voorkom overuren en financiële beslommeringen en kies VK Incasso als uw partner. Ons werk zorgt ervoor dat u zonder zorgen dat van u kunt doen.Voor meer info kunt u ons vrijblijvend bellen of mailen.

Andere interessante pagina's: Vorderingen verkopen, Deurwaarder Assen, Incassobureau voor sportscholen.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact