Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Incassobureau voor sportscholen

Heeft u openstaande schulden of vorderingen die niet worden betaald? Voor sportscholen is het mogelijk om ons incassobureau in te huren. Wij kunnen u helpen wanneer debiteuren het lopende abonnement of contributie niet betalen. Daarnaast zijn wij erop gericht om de relatie tussen u en uw klanten goed te houden. Zo voorkomt u negativiteit rondom uw sportschool of fitnesscentrum. Indien gewenst kan de klant of sporter na betaling weer bij uw sportschool terecht. Het is vanuit uw oogpunt belangrijk dat de debiteur zo snel mogelijk de achterstallige rekeningen betaald. Wij gaan bij uw niet betalende klanten op zoek naar de reden van wanbetaling en proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. Dit doen wij op een vriendelijke doch dringende manier.

fitness centerOnze voordelen voor alle sportscholen en fitnesscentra

  • No Cure no pay incasso
  • Kennis en kunde van het incassorecht en juridische zaken
  • Gericht op een goede klantrelatie
  • Geen administratieve rompslomp voor uw onderneming

Geef het vervelende werk uit handen

Het innen van achterstallige rekeningen kan u heel wat werk opleveren. Het versturen van brieven, achter de klant aan bellen en diverse herinneringen sturen zorgen niet alleen voor veel tijdverlies maar ook voor extra kosten. Niet bij alle wanbetalers heeft dit voldoende effect. Het gevolg is dat openstaande facturen niet tijdig of misschien wel nooit betaald worden. Het inhuren van VK Incasso bespaart u een hoop tijd en onnodig hoge kosten. Zo werken wij op basis van no Cure no Pay. Dit betekent dat u alleen betaald wanneer wij resultaat weten te behalen. Wanneer de klant gaat betalen dan worden de incassokosten aan deze doorberekend. Hiermee zijn wij een zeer betrouwbaar incassobureau en heeft u altijd voldoende zekerheid en weet u vooraf waar u aan toe bent.

Behoud van de klantrelatie is belangrijk

Wij denken altijd met u mee en beseffen dat het om economische redenen niet mogelijk is om klanten te verliezen. Daarom zijn wij erop gericht om de klantrelatie goed te houden. Zo zullen wij de debiteur vriendelijk, correct doch op duidelijke wijze benaderen. De klant heeft de ruimte om te reageren en te discussiëren. Wij richten ons op het maken van duidelijke afspraken over openstaande facturen. Er kan een betalingsregeling worden afgesproken, maar ook andere mogelijkheden houden wij open. Belangrijk is dat u uiteindelijk uw geld krijgt en dat de klant toch met tevredenheid naar uw sportschool of fitnesscentrum blijft komen. Daar zorgt uw incassobureau voor.

Incassobureau voor sportscholen

Debiteurenbeheer voor uw sportschool

U kunt er ook voor kiezen om uw debiteurenbeheer volledig door VK Incasso te laten uitvoeren. Hiermee bespaart u een tijdrovend en kostbaar proces. Zo weten wij het betaalgedrag positief te beïnvloeden waardoor facturen snel betaald worden. Facturen die te lang open blijven staan pakken wij direct op door middel van onze professionele aanpak. Hierdoor ondervindt uw sportschool of fitnesscentrum zo min mogelijk nadelige financiële gevolgen. Vertrouw op onze expertise kies voor het uitbesteden van incasso en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Wij werken natuurlijk niet alleen voor sportscholen. Wij zijn gespecialiseerd voor alle vormen van incasso. Dus heeft u als garagebedrijf of zzp'er te maken met wanbetalers? Of heeft u als particulier wat te vorderen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op

Andere interessante pagina's: Incassobureau voor zzp'ers, Incassobureau voor tandartsen, Incassobureau voor schoonheidssalons.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact