Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Incassobureau voor zzp'ers

Bent u werkzaam als zzp'er? Dan heeft ongetwijfeld weleens te maken gehad met een klant die niet tijdig of helemaal niet betaalde voor de door u geleverde diensten en/of producten. De snelheid van betalen is voor u van levensbelang. Zeker als u recent bent gestart, is het belangrijk dat facturen worden betaald. Daarmee komt het voortbestaan van uw bedrijf niet in het geding en krijgt u bovendien de ruimte om te groeien. Wat doet u met klanten die niet of lastig betalen?

Incassobureau voor zzpers

Wat u kunt doen om een klant te laten betalen

Nadat u een factuur heeft verzonden voor de werkzaamheden die u heeft uitgevoerd, kunt u na een tijdje een herinnering sturen. Daarmee herinnert u uw klant eraan dat er nog een factuurbedrag openstaat. Als een klant na het versturen van meerdere herinneringen nog steeds niet betaalt, is het wellicht handig over te stappen naar een ander en beter alternatief: het inschakelen van een incassobureau.

Wat zijn de voordelen van ons incassobureau inschakelen?

Het inschakelen van VK incasso uit Hoogeveen levert u diverse voordelen op. Welke dat zijn? Wij zetten al onze voordelen graag voor u op een rij:

  • Wij zijn specialist in incassowerkzaamheden en debiteurenbeheer
  • Wij zijn erop gericht geld uw geld te incasseren bij een debiteur
  • Er wordt gewerkt op basis van no cure no pay
  • U kunt gratis en vrijblijvend uw eerste incasso indienen als zzp bij VK Hoogeveen

Hoe voorkomt u als zzp'er slecht betalende klanten?

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Daarom doet u er goed aan slecht betalende klanten zoveel mogelijk te voorkomen. Dit realiseert u met een behulp van een strak debiteurenbeleid. Een opdracht die u krijgt, dient duidelijk te worden vastgelegd. Dit geldt ook voor betalingsafspraken die u maakt. U kunt hiervoor gebruikmaken van een modelovereenkomst. Bent u zelf niet zo handig met debiteurenbeheer? Als zzp bedrijf kunt u dit ook uitbesteden aan VK incasso.

Doe een beroep op onze expertise

Wilt u niet achter de feiten aanlopen of levert het u veel frustratie op wanneer een klant niet betaalt? Laat u dan ontzorgen door ons incassobureau. Als geen ander weten wij hoe wij u als zzp kunnen helpen bij het innen van uw geld. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden voor de kleine zelfstandige ondernemer? Neemt u gerust contact met ons op. U kunt bij ons altijd terecht voor vrijblijvend advies.

Andere interessante pagina's: Incassobureau voor tandartsen, Incassobureau voor schoonheidssalons, Openstaande facturen worden niet betaald.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact