Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Incassobureau voor tandartsen

Als tandarts wilt u zich geen zorgen hoeven maken over de betaling van facturen die u uitschrijft. Toch zitten er altijd klanten tussen die weigeren uw tandartsnota te betalen. Heeft u hier als tandartspraktijk ook last van? Het kan helpen om uw debiteurenbeheer en incasso's over te dragen aan een incassobureau. U kunt hiervoor terecht bij VK Incasso in Hoogeveen. Waarom kiest u als tandartspraktijk voor de service en dienstverlening van VK Incasso en wat is de meerwaarde ervan voor u als zelfstandig ondernemer?

Tandarts

Worden uw tandartsfacturen niet betaald?

Werkzaamheden die tandartsen verrichten, zijn kostbaar en kosten nu eenmaal veel geld. U dient niet alleen uw apparatuur en materiaal te betalen, u wilt er ook geld aan verdienen. Voor elke dienst of product die u levert, is het vanzelfsprekend dat u er geld voor krijgt. Net als bij elk ander huishouden dient de schoorsteen te roken en brood op tafel te staan. Het is daarom van belang dat tandartsnota's op tijd worden betaald. U kunt hiervoor de expertise inschakelen van VK Incasso te Hoogeveen. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in het innen van achterstallige facturen bij klanten.

Voorkom slecht betalende cliënten bij uw tandartspraktijk

Incasso voor tandartsenU schakelt een incassobureau in voor uw tandartspraktijk als klanten te laat of helemaal niet betalen. U kunt het als tandarts niet veroorloven om geld te missen dat u bijvoorbeeld nodig heeft om uw medewerkers van te betalen. Betalen uw klanten niet, ook niet na het verzenden van een herinnering of aanmaning? Dan is het wellicht de hoogste tijd om een incassobureau in te schakelen die gespecialiseerd is voor tandartsen. VK Incasso uit Hoogeveen weet als geen ander hoe tandartsen het beste hun achterstallige facturen alsnog betaald krijgen. Schroomt u daarom zeker niet om een afspraak te maken om een beroep te doen op onze dienstverlening.

Waarom u kiest voor VK Incasso in Hoogeveen

Wilt u als tandarts gebruikmaken van onze dienstverlening? Dan levert u dit flink wat voordelen op. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor het innen van achterstallige betalingen, ook kunt u uw volledige debiteurenbeheer door ons laten verzorgen. Wij werken op basis van no cure no pay, dus het heeft altijd zin om contact met ons op te nemen om slecht betalende klanten aan te schrijven. Is het uw wens dat uw praktijk tot bloei komt? Doe dan een beroep op onze specialisten en blaas uw tandartspraktijk nieuw leven in.

 

Andere interessante pagina's: Incassobureau voor schoonheidssalons, Openstaande facturen worden niet betaald, Incassobureau voor garagebedrijven.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact