Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Incassobureau inschakelen voor particulier

U wilt een incassobureau inschakelen dat voor u als particulier gunstig is? Zoek dan niet verder, want dan is VK Incasso uw ideale partner.

Elke particulier die weleens iets verkoopt, verhuurt of leent, heeft er weleens mee te maken: klanten die niet of niet op tijd betalen. U hebt uw product of dienst verkocht, verhuurd of uitgeleend, maar u krijgt uw geld niet of uw huurder betaalt niet. Dat is erg vervelend. En u wilt er zelf liever geen tijd en energie insteken, want het werkt demotiverend en contraproductief om bezig te zijn met debiteurenbeheer. Zeker als het gaat om dubieuze debiteuren of wanbetalers. U wilt gewoon uw geld krijgen zonder dat u daar zelf nog eens over na moet denken of achteraan moet gaan.

Uw geld incasseren

Uw geld incasseren bij die klanten die niet zo netjes te werk gaan, kan erg moeilijk zijn. Ze beroepen zich misschien op bepaalde rechten die ze hebben als klanten. Een incassobureau zoals VK Incasso heeft alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat zulke wanbetalers wel gaan betalen. We hebben gedegen kennis van incassorecht en daarmee kunnen we debiteuren van u onder druk zetten. U wilt natuurlijk niet dat de relatie met uw klanten verslechterd, dus we doen alles discreet en respectvol. We willen er alleen wel voor zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Desnoods kunt u als particulier een deurwaarder inschakelen.

Bij VK Incasso zit u goed

Dus wilt u een incassobureau inschakelen voor u als particulier dan bent u bij ons aan het juiste adres. U bent bij ons verzekerd van een professionele en doortastende werkwijze. We hebben ruime ervaring en kennis op het gebied van incassozaken en hebben al menig particulier bijgestaan op dit gebied. Aarzel daarom niet langer, zodat u zich bezig kunt houden met de zaken die voor u belangrijk zijn. En neem contact met ons op!

Andere interessante pagina's: Debiteuren incasso, Uitbesteden incasso, Deurwaarder Hoogeveen.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact