Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Huurder betaalt niet

U verhuurt iets aan klanten. Uw klanten betalen u daar geld voor. Dat is nou eenmaal de afspraak die gemaakt is, dat is hoe het werkt. Het kan echter altijd voorkomen dat een huurder niet betaalt. Dat hij weigert te betalen of dat hij door wat voor reden dan ook te laat betaalt. Voor de huurder natuurlijk niet nadelig, maar voor u wel. U bent afhankelijk van de inkomsten; u kunt niks gratis weggeven en wilt dat ook niet.

Wat te doen met zo’n huurder die niet betaalt? Een incassobureau zoals VK Incasso inschakelen kan een goede oplossing zijn.

Wij begeleiden en adviseren u gedurende het gehele huurincasso traject.

Wat een incassobureau doet

Wat doet een incassobureau nou precies? Wanneer u te maken heeft met een huurder die niet betaalt, gaan wij voor u op zoek naar een geschikte oplossing. Wij komen op voor het belang van u als bedrijf en doen dat op professionele manier. We zijn uiteraard goed op de hoogte van rechten en plichten die verbonden zijn aan huurders en verhuurders. Eventueel proberen we een betalingsregeling te treffen. Door een incassobureau in te schakelen bespaart u tijd en energie, zodat u zich als bedrijf bezig kunt houden met de dingen waar het voor u om draait. Wij benaderen de huurder die niet betaalt en confronteren hem of haar met verplichtingen waar hij of zij aan moet voldoen; wij kunnen ook daadwerkelijk druk uitoefenen. Dat doen we door gedegen kennis van incassorecht.

Een incassobureau inschakelen

Uw huurder betaalt niet. Misschien kunt u het één keer nog wel alleen af met het incasseren van uw geld. U bent uiteraard niet te beroerd om zelf een keer wat extra tijd en energie te stoppen in het aanmanen van een klant. Als zo’n geval echter vaker voorkomt, dan wordt het vervelend. Dan bent u gebaat bij een professioneel bureau dat voor uw rechten op kan komen. Neem daarom nu contact op met VK Incasso!

Andere interessante pagina's: Lening wordt niet betaald, Alimentatie wordt niet betaald, Openstaande facturen incasseren.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact