Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Alimentatie wordt niet betaald

U bent al een tijd gescheiden. Het leven verloopt goed, maar er is wel iets wat een doorn in uw oog is. U heeft een kind met uw ex-partner, maar de alimentatie wordt niet betaald. U baalt hier behoorlijk van en aanmanen om te betalen helpt niet heel veel. U zou willen dat u genoeg kracht en kennis van alimentatierecht zou hebben waardoor u dingen voor elkaar zou kunnen krijgen. Dat is echter niet het geval. Het kost u erg veel energie om er elke keer achteraan te gaan en ook is het niet fijn elke keer geconfronteerd te worden met het gedrag van uw ex-partner.

Een incassobureau kan uitkomst bieden

In zo’n geval kan een incassobureau zoals VK Incasso uitkomst bieden. Wanneer u te maken heeft met alimentatie die niet wordt betaald, kunnen wij bijspringen. We hebben de expertise in huis op het gebied van alimentatierecht en incassorecht, waardoor we veel meer gedaan kunnen krijgen dan een individu in zijn of haar eentje gedaan kan krijgen. We zitten in een positie met veel meer macht dan een individu kan uitoefenen. Dat is niet om hoog van de toren te blazen, maar gewoon hoe het is. En daar kunt u uw voordeel mee doen. De inspanningen die u normaal zelf zou doen, nemen wij van u over. En u kunt zich weer gewoon met de dingen in het leven bezig houden waar het echt om gaat.

Schakel VK Incasso in

De alimentatie wordt niet betaald. Dat is al erg genoeg. U wilt er niet ook nog eens de administratieve rompslomp bij hebben. U wilt vrij zijn van die druk die op u rust. U bent niet verantwoordelijk voor het feit dat de alimentatie niet betaald wordt. Schakel daarom een deurwaarder of incassobureau in. Laat ons er dus achteraan gaan, zodat u weer door kunt gaan met uw leven en zich er niet langer zorgen om hoeft te maken. Wij verhalen onze kosten op uw partner en werken op basis van no cure no pay. Neem nu contact met ons op!

Andere interessante pagina's: Openstaande facturen incasseren, Voordelen incassobureau, Kosten incassobureau.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact