Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Openstaande facturen incasseren

Openstaande facturen incasseren kunt u het beste doen met de hulp van een incassobureau zoals VK Incasso. We zijn gespecialiseerd in debiteurenbeheer, incassobeheer en hebben alle kennis en kunde in huis op het gebied van juridische wetgeving en incassorecht.

Daardoor kunnen we druk uitoefenen op debiteuren die niet of te laat betalen, terwijl uw relaties met die klanten gezond blijven. U blijft in feite buiten schot, maar u ontvangt wel het geld waar u gewoon recht op heeft.

Wanbetalers

Elk bedrijf heeft weleens te maken met klanten die helemaal niet of niet op tijd betalen. Als dit nog behapbaar is, dan kunt u er zelf achteraan bellen, mailen of aanmaningen sturen. Als het probleem structureel wordt, dan kunt u beter een incassobureau inschakelen. Dat scheelt u een hoop tijd en energie, die u weer in andere dingen kunt steken, zoals de dingen die belangrijk zijn voor uw bedrijf. U wilt zich niet onnodig bezig houden met achter wanbetalers aanlopen, toch? Openstaande facturen incasseren is niet altijd even eenvoudig, maar bij VK Incasso hebben we de juiste know-how in huis om ervoor te zorgen dat debiteuren wél betalen.

Uw geld incasseren

U wilt gewoon uw geld incasseren, zonder poespas. Daarom is VK Incasso in het leven geroepen: om bedrijven en particulieren te helpen om het geld te krijgen waar ze recht op hebben. Geen rompslomp voor de klant. VK Incasso gaat grondig en professioneel te werk. Met respect voor uw klanten, maar wel met een doortastendheid waardoor u uw geld gewoon krijgt. Uiteindelijk willen we de beste oplossing voor u, en dat is dat u uw geld krijgt en dat uw relaties met uw klanten gezond blijven. Aarzel daarom niet langer en besteed dit deel van uw bedrijf uit aan een professional. Neem dus nu contact met ons op om een incasso te starten!

Andere interessante pagina's: Voordelen incassobureau, Kosten incassobureau, Incasso starten.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact