Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Incassobureau inschakelen

Wanneer u uw eigen debiteurenadministratie verzorgt, kan dit vaak lastig zijn als debiteuren hun betalingsverplichting niet nakomen. Dit levert u niet alleen frustratie op, maar ook een hoop extra tijd en werk. In het ergste geval kan dit er zelfs voor zorgen dat u in de problemen komt met uw cashflow waardoor u zelf uw betalingsverplichtingen niet meer of niet tijdig kunt voldoen. Om dit te voorkomen kunt u VK Incasso inschakelen.

Duurzaam incasseren

VK Incasso is een landelijk opererend incassobureau dat gevestigd is in Hoogeveen. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk kleine en middelgrote bedrijven. VK Incasso zorgt ervoor dat uw klanten en relaties voldoen aan de betalingsverplichtingen. Dit doen wij met tact en door persoonlijk contact. U wilt natuurlijk dat openstaande vorderingen betaald worden, zonder de klant te verliezen. VK Incasso houdt daarom ook rekening met andere belangen: dit noemen wij duurzaam incasseren.

Meer dan alleen geld incasseren

De werkwijze van VK Incasso omvat daarom meer dan alleen geld incasseren. Persoonlijk contact met debiteuren staat centraal zodat zij niet langer anoniem blijven. Een dialoog creëren staat centraal, en dat bereiken we niet met slechts een aantal (onpersoonlijke) brieven sturen zoals de meeste andere incassobureaus wel doen. Dus wanneer u twijfelt of u een incassobureau moet inschakelen, omdat u bang bent dat de relatie tussen uw klanten verslechtert, kies dan voor VK Incasso!

Persoonlijke aanpak zorgt voor een hoog rendement

Het rendement van VK Incasso is hoog en de kwaliteit van onze medewerkers ook. Zij zijn deskundig op het gebied van incasso en hebben ervaring met klantcontact en business to business callcenter ervaring. Onze medewerkers zijn zowel correct, vriendelijk als doortastend. De persoonlijke aanpak van VK Incasso zorgt voor meer succes en resultaat.

Door een op een en direct te communiceren met de schuldenaar kunnen er direct afspraken gemaakt worden. De reden voor de betaalachterstand wordt besproken en vervolgens zoekt VK Incasso een passende oplossing om het geld te incasseren. Zo weet u waar u aan toe bent, maar ook uw klant.

Andere interessante pagina's: Debiteurenbeheer Hoogeveen, Incasso in Hoogeveen, Incasso Hoogeveen inschakelen.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact