Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Incasso Hoogeveen inschakelen

Debiteuren die hun betalingsverplichting niet nakomen, het blijft lastig. Dit wordt al helemaal een grote frustratie wanneer u hierdoor zelf uw betalingsverplichtingen niet of niet tijdig kunt voldoen. Als uw cashflow in gevaar dreigt te komen, is het tijd om actie te ondernemen! Hoe? U kunt VK incasso Hoogeveen inschakelen en uzelf daarmee een hoop ellende besparen.

Effectief incasseren

VK incasso is een incassobureau in Hoogeveen dat actief is in heel Nederland. Onze opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit kleine en middelgrote bedrijven. Onze opdrachtgevers en vele andere bedrijven hechten waarde aan hun klanten en relaties. Zij willen liever geen geld laten incasseren als dit ten koste gaat van deze waardevolle relaties. Het is daarom van belang dat openstaande vorderingen betaald worden zonder daarbij de relatie met de klant te schaden. Dit is dan ook het uitgangspunt van VK incasso. Wij zorgen dat er op een persoonlijke, vriendelijke maar zeer effectieve manier aan de betalingsverplichtingen wordt voldaan.

Duidelijkheid en helderheid

VK incasso Hoogeveen inschakelen, betekent dan u in zee gaat met een partner die meer biedt dan alleen geld incasseren. Debiteuren worden op een persoonlijke manier benaderd waardoor ruimte ontstaat om concrete en duidelijke betaalafspraken te maken. De medewerkers van VK incasso hebben veel ervaring en kennis op het gebied van betaalgedrag optimaliseren. Door een dialoog te creëren wordt het betaalgedrag van de schuldenaar positief beïnvloed. Onze medewerkers zijn deskundig op het gebied van incasso en zijn zowel vriendelijk als doortastend. Voor beide partijen heeft deze werkwijze voordelen, omdat u allebei weet waar u aan toe bent. Uiteindelijk is iedereen bereid om te werken aan een oplossing, het verschil zit hem nu eenmaal in de manier van benaderen.

Extra ondersteuning

U wilt natuurlijk voorkomen dat de financiële gezondheid van uw bedrijf in gevaar komt. Onze diensten reiken daarom verder dan alleen geld incasseren. Wij geven bijvoorbeeld ook trainingen aan uw debiteurenmedewerkers en bieden ondersteuning in het gehele proces van debiteurenbeheer. Het aantal openstaande vorderingen kan namelijk drastisch omlaag gehaald worden door te kiezen voor de juiste preventieve maatregelen. VK Incasso kan u hierbij helpen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken. Gaat u voor meer succes en resultaat en zoekt u een incasso partner in Hoogeveen? Dan is VK incasso uit Hoogeveen de juiste keuze!

Andere interessante pagina's: Een deurwaarder inschakelen, Geld incasseren in Hoogeveen, Incasso Meppel.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact