Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Geld incasseren

De meeste klanten betalen gelukkig op tijd. Het kan echter voorkomen dat relaties te laat of helemaal niet betalen. Dit kan u veel tijd kosten en dat is zonde. U besteedt deze tijd natuurlijk liever aan het onderhouden van prettige relaties voor uw bedrijf.

Hoe kunt u hiervoor zorgen? VK Incasso ontzorgt u op het gebied van geld incasseren. Op die manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over openstaande vorderingen van debiteuren. Geld incasseren van klanten die een openstaande schuld hebben bij uw bedrijf gebeurt volgens een bepaalde werkwijze. Deze specifieke werkwijze is kenmerkend voor VK Incasso in Hoogeveen.

Werkwijze

Onze werkwijze bestaat uit het aangaan van een dialoog. In plaats van het versturen van onpersoonlijke brieven die regelmatig over het hoofd worden gezien, belt VK Incasso de schuldenaar op of brengen wij een huisbezoek. Door de dialoog aan te gaan met uw relaties kan er direct een gesprek plaatsvinden over het betaalgedrag. Op deze manier komen betaalafspraken snel tot stand en dat heeft een positief effect op uw cashflow. Het grote voordeel van deze werkwijze is, dat geld incasseren samengaat met het behouden van de klantenrelatie. Ook kunt u VK Incasso inzetten voor de kleinere vorderingen of vorderingen die al afgeschreven zijn.

Samen op zoek naar oplossingen

VK Incasso biedt daarnaast diensten op maat. U kunt ervoor kiezen om het betaalgedrag van uw klanten en relaties positief te beïnvloeden. Dit kan gerealiseerd worden door te werken aan preventie van en oplossingen voor tijdelijke en structurele problemen. VK Incasso kan u hierbij helpen door uw correspondentie, tactiek en respons te optimaliseren. Maar ook door middel van trainingen van uw medewerkers en door de kredietwaardigheid te checken van uw huidige en toekomstige zakenrelaties. Wat uw vraagstuk of probleem ook is, VK Incasso gaat op zoek naar oplossingen.

Verdubbeling van het resultaat is bij VK Incasso geen uitzondering. Geld incasseren en factureren met tact en persoonlijk contact, blijkt het meest effectief te zijn wanneer u te maken heeft met schuldenaren. U wilt toch ook graag zorgeloos verder en u met leukere dingen bezig houden? VK Incasso in Hoogeveen biedt de oplossingen waar u naar zoekt.

Andere interessante pagina's: Incassobureau inschakelen, Debiteurenbeheer Hoogeveen, Incasso in Hoogeveen.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact