Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Incasso Hoogeveen

In een ideale wereld bestaan er geen financiële problemen en bestaan er geen openstaande rekeningen en wanbetalers. Helaas leven we niet in een ideale wereld. Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat klanten niet op tijd willen of kunnen betalen. Dit heeft vervelende gevolgen voor uw bedrijf en daarnaast kan het u behalve geld ook veel tijd kosten. En dat is zonde!

Zorgeloos ondernemen begint bij het uit de weg ruimen van financiële zorgen. VK incasso Hoogeveen is het incassobureau dat u daarbij kan helpen!

Meer resultaat met VK Incasso

Wij zorgen dat openstaande rekeningen betaald worden, en hebben daarnaast als doel dat de relatie met uw klanten behouden blijft. U wilt natuurlijk graag dat de openstaande facturen betaald worden, maar het is minstens zo belangrijk dat uw klantenbestand intact blijft. VK incasso hanteert daarom een specifieke werkwijze die draait om het aangaan van een dialoog met de schuldenaar. Door een dialoog aan te gaan, wordt de schuldenaar uit de anonimiteit gehaald. Er is ruimte voor hoor en wederhoor waarbij wij rekening houden met uw belang en dat van de klant. Deze werkwijze resulteert in positieve beïnvloeding van het betaalgedrag. VK incasso Hoogeveen bewijst dat geld incasseren met oog voor het behouden van de klantrelatie wel samen kan gaan.

Preventie en oplossingen

Behalve geld incasseren, zijn wij ook gespecialiseerd in de preventie van problemen op het gebied van debiteurenbeheer. Dit doet VK incasso met verschillenden diensten op maat die geschikt zijn voor zowel tijdelijke als structurele problemen. Wij kunnen u hiermee helpen door uw tactiek, respons en correspondentie te optimaliseren. Wat uw probleem, zorg of vraagstuk ook is, VK incasso Hoogeveen gaat samen met u op zoek naar oplossingen of preventieve maatregelen. Neem vrijblijvend contact met ons op als u benieuwd bent want wij voor u kunnen betekenen.

Tact en persoonlijk contact

VK incasso handelt incasso’s af met tact en door persoonlijk contact, het is gebleken dat deze manier het meest effectief en klantvriendelijk is. Onze werkgebied is heel Nederland. Dus wij helpen ook bedrijven uit bijvoorbeeld Assen of Emmen. Wilt u zich liever met andere zaken bezighouden dan financiële zorgen en administratieve rompslomp? Kies dan voor VK Incasso uit Hoogeveen!

Andere interessante pagina's: Incasso Hoogeveen inschakelen, Een deurwaarder inschakelen, Geld incasseren in Hoogeveen.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact