Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Incassobureau in Hoogeveen

Op zoek naar een incassobureau in Hoogeveen en omgeving? Dan heeft u deze nu gevonden! Wanneer u openstaande facturen heeft staan, dan kan dit vervelende gevolgen hebben. U wilt daarnaast niet alleen dat uw klanten betalen, maar ook dat de relatie met uw klanten behouden blijft. VK incasso weet hoe belangrijk dit is, en heeft daarom een specifieke aanpak. Wilt u een incassobureau inschakelen? Neem dan eens contact op met ons.

Effectieve aanpak voor meer resultaat

VK incasso is een incassobureau dat landelijk actief is. De opdrachtgevers van VK incasso bestaan uit opdrachtgevers van het midden- en kleinbedrijf. VK is een incassobureau in Hoogeveen, dat bekend staat om haar effectieve aanpak. Onze ervaren en goedgetrainde medewerkers behalen dan ook aanzienlijk meer resultaat met incasso dan de andere incassobureaus. VK incasso zoekt ook altijd naar een passende oplossing voor u. De handelingen van VK incasso zijn niet alleen gericht op het incasseren van openstaande vorderingen, wij houden ook rekening met andere belangen. Op basis van maatwerk vinden wij samen met u de beste en meest efficiënte oplossing.

Relatie met uw klanten behouden

VK incasso heeft een aanpak waarbij een dialoog centraal staat. Deze aanpak heeft meer effect dan het versturen van brieven waarbij er geen dialoog tot stand komt. Onze medewerkers zijn zowel vriendelijk als correct en zijn doortastend. Door de deskundigheid van onze medewerkers heeft VK incasso een hoog rendement. Deze werkwijze zorgt voor resultaat, zonder daarbij het belang van het klantcontact uit het oog te verliezen.

De relatie met de klant behouden en tegelijkertijd de openstaande facturen incasseren, is dan ook altijd het doel. Daarom gaan wij op een persoonlijke manier te werk en brengen wij een dialoog tot stand, hierdoor wordt de schuldenaar uit de anonimiteit gehaald. Een telefonisch gesprek met hoor- en wederhoor heeft immers meer effect dan eenzijdige communicatie via een brief. Op deze manier vinden er gesprekken plaats over het betaalgedrag van uw klant.

Vervolgens maakt VK incasso concrete (betaal)afspraken met de schuldenaar. Door helderheid en duidelijkheid te scheppen weet zowel u als de klant waar u aan toe bent. Het is namelijk van groot belang dat de relatie tussen debiteur en crediteur blijft bestaan, ook na bemiddeling van VK incasso.

Andere interessante pagina's: Incasso in Hoogeveen, Geld incasseren, Incassobureau inschakelen.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact