Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Lening wordt niet betaald

U heeft een bedrijf dat iets leent aan klanten. Nu komt het weleens voor dat de lening niet betaald wordt. Als dat een keer gebeurt, is het natuurlijk niet zo’n probleem. U belt er zelf een keer achteraan en het geld wordt netjes betaald. Als het echter voorkomt dat er vaker niet betaald wordt, dan wordt het een probleem. U kunt het dan niet meer alleen af. U heeft dan professionele hulp nodig van de voordelen van een incassobureau.

VK Incasso kan u dan helpen om ervoor te zorgen dat de leningen weer keurig aan u terugbetaald worden.

Wanbetalers

Elk bedrijf heeft weleens te maken met wanbetalers en openstaande facturen. In elke sector komt dit fenomeen voor; wel is het zo dat het in sommige branches meer voorkomt dan in andere. Als u een kredietverstrekker bent, zult u merken dat het in die branche vrij veel voorkomt. Niet alle leners kunnen of willen een lening op tijd of überhaupt terugbetalen. Als dat veelvuldig voorkomt, is dat natuurlijk niet goed voor uw liquide positie. Wat u uitgeeft, wilt u ook weer terugkrijgen. Daar is uw bedrijfsplan immers op gebaseerd. Wellicht kunt u het tot op zekere hoogte nog zelf behappen om deze wanbetalers aan te pakken. Maar voorbij een bepaalde grens is het niet meer rendabel. U gaat er dan teveel tijd en energie in steken, die u eigenlijk zou willen gebruiken voor uw core business.

Lening laten incasseren

Een lening wordt niet betaald. Een andere lening ook niet. Voor u het weet is er een hele reeks leningen die niet betaald worden. Dan is het verstandig om een incassobureau zoals VK Incasso in te schakelen. Wij zijn op de hoogte van de regels omtrent incassorecht, waardoor we wanbetalers concreet en accuraat aan kunnen pakken. Wij zorgen ervoor dat u sneller het geld binnenkrijgt waar u simpelweg recht op heeft.  Neemt u nu contact met ons op!

Andere interessante pagina's: Alimentatie wordt niet betaald, Openstaande facturen incasseren, Voordelen incassobureau.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact