Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Achterstallige huur professioneel en doeltreffend innen middels huurincasso

U bent zelf een correcte betaler, die altijd op tijd z’n rekeningen voldoet en u verwacht dat ook andere eenzelfde instelling hebben. Het tegendeel blijkt helaas waar te zijn.

Als u een woning verhuurt, is het altijd mogelijk dat u te maken krijgt met huurders die een loopje nemen met het op tijd betalen van de maandelijkse huurpenningen. Natuurlijk kunt u deze schuldenaars zelfstandig achter hun broek aanzitten om ze te bewegen tot stipte betaling over te gaan. Maar als u dat vervelend of gewoon teveel gedoe vindt, dan neemt VK Incasso die taak graag van u over.

huur incasso

Experts in incasseren

Onze organisatie is namelijk specialist op het vlak van huurincasso. Om achterstallige huur zo succesvol mogelijk voor u te incasseren, raden we u aan om meteen de vordering ter incasso aan ons over te dragen, als op de uiterste betaaldatum blijkt dat u van uw huurder het maandelijkse huurbedrag nog niet heeft ontvangen.

VK Incasso zal die huurder dan als eerste vervolgstap officieel schriftelijk in gebreken stellen en hem of haar verzoeken alsnog snel tot betaling over te gaan.

Vinger aan de pols

Omdat we tijdens onze huurincasso dagelijks de vinger voor u aan de pols blijven houden, is ons scoringspercentage op succesvol incasseren erg hoog. Onze structurele aanpak zorgt ervoor dat uw maandelijkse cashflow uit huuropbrengsten zo optimaal mogelijk in balans blijft. Neem de proef op de som en maak vandaag nog contact met VK Incasso. We vertellen u graag wat we voor u zouden kunnen betekenen om de aan u verschuldigde huur te incasseren.

Snelle uithuiszetting bij huurachterstand

In uitzonderlijke gevallen blijkt dat iemand toch echt niet bereid blijkt te zijn om de opgelopen huurachterstand tijdig te betalen. Ook eventuele afspraken met betrekking tot betalingsregelingen blijken niet stipt te worden nagekomen. Er tekent zich duidelijk een patroon af, waarbij de totale huurvordering alleen maar verder oploopt. De enige oplossing is dan om de huurder uit huis te plaatsen. Omdat we deze trend tijdig constateren, kunnen we u ook al in zeer een vroeg stadium van dienst zijn met het opstarten van een gerechtelijke procedure.

Deze procedure heeft tot doel om de huurovereenkomst officieel te ontbinden, zodat de schuldenaar door een deurwaarder en de politie uit huis zal worden geplaatst.

Begeleiding van a tot z

VK Incasso begeleidt u graag gedurende het volledige huurincassotraject. Dus van overdracht van de vordering tot aan de vonniswijzing tot ontbinding van de huurovereenkomst bij de kantonrechter. We staan u met raad en daad bij en streven ernaar het maximale bedrag voor u te incasseren waar u als verhuurder gewoon recht op heeft.

De voordelen van een huurincassotraject op een rij:

Neem contact met ons op om gebruik te maken van onze no cure, no pay dienstverlening en voorkom een huurachterstand! Wij helpen u graag uw huur te incasseren.

 

Andere interessante pagina's: Huurder uit huis plaatsen, Huur incasseren, Ontbinden huurovereenkomst.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact