Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Uw huur laten incasseren

Het verhuren van woningen is een prettige manier van investeren en zorgt voor een maandelijks terugkerende cashflow. Tenminste, als de huurder zijn huur op tijd betaalt. Blijkt hij of zij het continue niet zo nauw te nemen met een tijdige betaling van de huurpenningen, dan kan zo’n maandelijks terugkerende vordering snel oplopen tot een fors bedrag. Het is vervolgens nog maar de vraag of die opgelopen achterstand ooit nog ingehaald gaat worden.

Wij incasseren voor u

Laat het niet zover komen! Als u het lastig of vervelend vindt om uw huurder te wijzen op een betalingsachterstand, dan nemen wij die taak graag van u over middels onze huurincassoprocedure.

Zodra de uiterste betaaldatum is verstreken en u nog geen huurpenningen heeft ontvangen, kunt u de vordering aan ons overdragen. Wij stellen de persoon die de woning van u huurt vervolgens officieel schriftelijk in gebreken en sporen hem of haar aan om meteen tot het betalen van de achterstand over te gaan.

Blijkt deze eerste poging van incasseren nog geen effect te hebben, dan zullen we nogmaals zowel schriftelijk als telefonisch contact opnemen met degene die de huurschuld heeft.

Succesvolle aanpak

In de meeste gevallen blijkt onze methode van incasseren uiterst succesvol te zijn en wordt de huur alsnog snel voldaan. In overleg met u kunnen we ook een betalingsregeling met de schuldenaar afspreken, waarbij we desgewenst middels een automatische incasso het openstaande bedrag stapsgewijs verminderen totdat de volledige vordering betaald is.

Gang naar de rechter

Ook al is onze aanpak nog zo goed, toch bestaat de kans, dat iemand uiteindelijk weigert te betalen en dat er vervolgens voor u niets anders op zit dan het huurcontract via de kantonrechter te laten ontbinden. Mocht het in uitzonderlijke gevallen zo ver komen, dan kan VK Incasso u hierbij van dagvaarding tot vonnis professioneel begeleiden.

Onze incassomethode kort samengevat

  1. u draagt de vordering aan ons over;
  2. wij stellen de schuldenaar schriftelijk in gebreken;
  3. wij verzoeken de achterstand meteen te betalen;
  4. blijft betaling uit, dan nemen we opnieuw contact op;
  5. volhardt de schuldenaar in het niet betalen, dan bereiden we een rechtsgang voor

Laat geen geld op de plank liggen! Wij helpen u graag met het krijgen waar u recht op heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Andere interessante pagina's: Ontbinden huurovereenkomst, Incasso bouw, Aannemer betaalt niet.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact