Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Als particulier deurwaarder inschakelen

Wanneer schakelt u als particulier een deurwaarder in? Dat kan bijvoorbeeld als u nog een som geld tegoed heeft van iemand.

Stel u heeft iets verkocht, maar u heeft het geld nog niet ontvangen. U heeft vertrouwd op iemands woord, dat het geld wel te zijner tijd betaald zou worden. Maar het is nog steeds niet gebeurd. Dat kan een akelig gevoel geven. U krijgt het zelf maar niet voor elkaar om uw geld te krijgen of om een betalingsregeling te treffen, en u wilt stappen ondernemen. Dan is het inschakelen van een deurwaarder nog niet zo’n gek idee.

Incassobureau als deurwaarder

Het kan goed zijn dat u een incassobureau in wilt schakelen dat als deurwaarder kan dienen. VK Incasso is zo’n incassobureau dat voor u het geld op kan halen bij degene die het u verschuldigd is. Wij doen dat op discrete maar doortastende wijze. We hebben kennis van zaken, schakel daarom ons in. We zijn goed op de hoogte van regelgeving omtrent incassorecht en kunnen dan ook meer voor elkaar krijgen dan een particulier. Ook kan het, door onze expertise, veel sneller gaan.

Uw geld laten incasseren door VK Incasso

Als u ervoor kiest om VK Incasso voor u te laten werken, dan staan wij garant voor een correcte en snelle afhandeling van het incasseren van uw geld. U heeft nu eenmaal recht op uw geld. Het zou niet zo moeten dat u er een derde partij voor inschakelt, maar de wereld zit nu eenmaal krom in elkaar op sommige gebieden. En helaas zijn er partijen en mensen die zich niet aan regels en normen houden en die ervoor kiezen om misbruik te maken van anderen. Als particulier een deurwaarder inschakelen, is echter helemaal niet zo vreemd. Het komt veel vaker voor dan u misschien denkt. Laat het incasseren van uw geld dus maar aan VK Incasso over. Neem nu direct contact met ons op en ontdek de voordelen van een incassobureau!

Andere interessante pagina's: Incassobureau inschakelen voor particulier, Debiteuren incasso, Uitbesteden incasso.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact