Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Vorderingen verkopen

Als u een eigen bedrijf heeft, is er weinig vervelender dan blijven zitten met openstaande facturen. Niet betalende klanten zijn een doorn in het oog van iedere ondernemer.

Ten eerste kost het veel tijd en energie om de schuldenaar te blijven wijzen op het door hen verschuldigde bedrag.

Ten tweede is de financiële onzekerheid, en de vraag wanneer de rekening betaald zal worden, een onprettige bijkomstigheid.

Vorderingen verkopen is een optie die u direct geld oplevert. VK Incasso is de perfecte partner voor de verkoop van uw vorderingen.

Waarom uw vorderingen verkopen

Als uw bedrijf diensten of producten aanbiedt, dient daarvoor betaald te worden. Het komt steeds vaker voor dat rekeningen blijven liggen. Wanneer u het niet meer ziet zitten om continu achter schuldenaars aan te gaan, of er simpelweg de tijd niet voor hebt, kunnen rekeningen blijven liggen. Dit kan ervoor zorgen dat u op den duur deze vorderingen vergeet of simpelweg opgeeft. Laat dit niet gebeuren!

Een optie die tegenwoordig steeds vaker voorkomt, is het verkopen van uw vorderingen. Op deze manier ontvangt u snel een geldbedrag. U bent dus niet alleen van een wanbetaler af, er komt ook direct geld binnen. VK Incasso helpt u bij deze verkoop en houdt de cashflow van uw bedrijf gezond.

VK Incasso is uw ideale partner

Als u een bedrijf heeft, is iedere euro welkom. Laat een vordering nooit liggen maar verkoop hem eventueel. VK Incasso bekijkt de waarde van de vordering en bepaalt op basis van verschillende factoren wat deze nog waard is. Zo heeft u direct een idee of het zinvol is om nogmaals achter de wanbetaler aan te gaan. Mocht dit niet het geval zijn, dan helpt VK Incasso met het verkopen van de vorderingen tegen een zo gunstig mogelijk tarief. Dit voorkomt een hoop rompslomp en levert direct geld op. Zo houdt u uw bedrijf te allen tijde gezond.

VK Incasso vindt samen met u altijd de beste oplossing. Neem contact met ons op, dan geven wij u gratis een vrijblijvend advies.

Andere interessante pagina's: Deurwaarder Assen, Incassobureau voor sportscholen, Incassobureau voor zzp'ers.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact