Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Incassobureau in Assen

Een incassobureau in Assen of omgeving vinden, dat op vakkundige en doortastende wijze uw debiteuren benadert en zorgt voor resultaat? Kies dan voor VK Incasso! Dit incassobureau kiest voor een eerlijke en open klantbenadering, waarbij het aangaan van een dialoog centraal staat. Door in gesprek te gaan met de debiteur(en) in kwestie, wordt er wederzijds begrip gekweekt. En dat levert resultaat op. Als bedrijf wilt u natuurlijk dat al uw klanten op tijd betalen. Helaas krijgt u altijd te maken met betalingsproblematiek. VK Incasso is in dat geval de partner bij uitstek, die zorgt voor een succesvolle incasso in Assen!

De kracht van de dialoog

Een klant die niet of te laat betaalt, is voor elk bedrijf lastig. Zowel in financieel opzicht als in klantbeheer doemen er problemen op. Wilt u de discussie niet zelf aangaan, maar dit overlaten aan een professional op het gebied van incasso? Dan stelt VK Incasso voor u een plan van aanpak op, waarbij het aangaan van de dialoog centraal staat. Zo komt de relatie tussen u en uw klant zo min mogelijk onder spanning te staan. Dit alles heeft als doel om een betaling te bewerkstelligen, zodat u krijgt waar u recht op heeft.

Als incassobureau werken wij in Assen en omgeving. Onze benadering van debiteuren kan gekarakteriseerd worden als zijnde vriendelijk, correct en doortastend. Met een excuus nemen wij geen genoegen. Altijd gaan wij op zoek gaan naar een passende oplossing voor u en uw klant, waarbij wij door de kracht van de dialoog proberen te zorgen voor wederzijds begrip en duidelijke betalingsafspraken. Vanzelfsprekend houden wij ook bij het nakomen van die afspraken een vinger aan de pols.

VK Incasso: uw incassobureau in Assen

VK Incasso is een incassobureau dat werkzaam is in Assen of omgeving. Wij werken voor particulieren, maar ook zzp'ers, het mkb en grote bedrijven. Onze doortastende, professionele benadering heeft bij veel bedrijven al resultaat opgeleverd bij het incasseren van openstaande bedragen. Wij zetten onze ervaring en kunde graag in, zodat u geniet van een optimaal resultaat. Interesse in onze diensten? Neem nu contact met ons op!

Andere interessante pagina's: Geld incasseren in Assen, Incasso Drenthe, Incassobureau in Drenthe.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact