Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Incassobureau Drenthe

Bent u op zoek naar een incassobureau in Drenthe dat goed werk levert? Waarbij uw belangen op professionele wijze worden behartigd, terwijl het bestaande klantcontact zo goed als mogelijk wordt beschermd? Dan bent u bij VK Incasso aan het juiste adres! Vrijwel alle bedrijven hebben te maken met niet-betalende klanten. Deze debiteuren moeten echter wel een keer over de brug gaan komen, maar hoe realiseert u dat? Simpel: schakel een professional in voor uw debiteurenbeheer!

In gesprek

Niet of veel te laat betalende klanten, het levert lastige situaties op voor een bedrijf. Als uw bedrijf groeit, dan is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan uw debiteurenbeheer. Het is dan raadzaam om een professioneel incassobureau in te schakelen. VK Incasso is erin gespecialiseerd om resultaat te behalen, op zowel de korte als de lange termijn. Geld incasseren terwijl de klantrelatie wordt behouden: dat klinkt ideaal. VK Incasso is hét incassobureau in Drenthe dat hiervoor kan zorgen. Heeft u te maken met niet-betalende debiteuren in Meppel, Assen, Emmen of een andere plaats? Schakel dan nu VK Incasso in!

Kenmerkend aan onze werkwijze is de focus op de dialoog. Dat betekent niet eindeloos praten, maar wel ruimte geven om de beste oplossing te vinden. De debiteur heeft immers ook een verhaal en waarschijnlijk een goede reden voor het nog niet betalen van de rekening. Om een duurzame oplossing te kunnen vinden, gaan wij op zakelijke, nette en doortastende wijze het gesprek aan. VK Incasso werkt op basis van ‘no cure no pay’. U bent dan ook verzekerd van een risicoloos traject.

Neem nu contact op!

VK Incasso is uw incassobureau in Drenthe! Eerder al werkten wij met succes in plaatsen als Meppel, Assen en Emmen. Wij hebben vanzelfsprekend alle kennis, kunde en ervaring in huis om uw incassotraject succesvol af te ronden. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Andere interessante pagina's: Geld incasseren in Drenthe, Vragen, Huurder betaalt niet.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact