Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Incassobureau in Emmen

Bent u op zoek naar een incassobureau in de regio Emmen, dat op professionele en doortastende wijze zorgt voor resultaat? Kies voor VK Incasso. Onze werkwijze is open en direct, waarbij correctheid een kernwaarde is. Het behoud van de waardevolle klantrelatie is immers ook belangrijk. Juist daarom kiezen wij voor het aangaan van de dialoog. Door in gesprek te gaan, wordt er ruimte gecreëerd voor de oplossing. VK Incasso is het incassobureau in Emmen waarnaar u op zoek bent!

Constructieve werkwijze

Elk bedrijf heeft last van niet of veel te laat betalende klanten. In financieel opzicht loopt u geld mis waarop u wel recht heeft, maar ook de relatie met de klant komt in gevaar. Uw bedrijf heeft het uitvoeren van een incasso niet als kernactiviteit, waardoor het lastig is om de juiste benadering te kiezen. Het is dan ook verstandig om hiervoor een professioneel incassobureau in Emmen in te schakelen. VK Incasso kiest voor een constructieve werkwijze, wat betekent dat wij de dialoog aangaan met de debiteur(en) in kwestie. Hierdoor wordt de klantrelatie zo min mogelijk verstoord en kunnen duidelijke en goede afspraken worden gemaakt. Vanzelfsprekend controleren wij de uitvoering van die afspraken. Eventueel schakelen wij, wanneer nodig, een deurwaarder in.

VK Incasso is werkzaam in Emmen en de nabije omgeving. Wij benaderen uw niet of te laat betalende klanten op vriendelijke en correcte wijze, maar weten ook wat doortastend optreden is. Een excuus om niet te betalen, gaat er bij ons niet in. Wel bieden wij ruimte voor het vinden van een oplossing die werkt voor u en uw klant. Daar is het immers om te doen!

Incassobureau in Emmen inschakelen? Kies voor VK Incasso!

Worden uw openstaande facturen niet betaald? Spreekt onze constructieve werkwijze u aan en wilt u ook profiteren van resultaat én klantbehoud? Schakel dan VK Incasso in. Ons incassobureau is actief in Emmen en omgeving. Wij opereren landelijk, dus ook in andere plaatsen zoals Assen, Meppel, etc. Wij zetten onze kennis en ervaring graag om in resultaat. Neem nu contact met ons op!

Andere interessante pagina's: Geld incasseren in Emmen, Incassobureau in Assen, Geld incasseren in Assen.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact