Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Geld incasseren Assen

Voor elk bedrijf is geld incasseren belangrijk. Wat doet u echter met niet of te laat betalende klanten? Een betalingsherinnering sturen is een logische stap, maar wat is het vervolg als de betaling nog altijd uitblijft? Geld incasseren in Assen of omgeving kunt u laten uitvoeren door een professioneel incassobureau. Bij incassobureau VK Incasso bent u verzekerd van een deskundige, directe benadering, waarbij resultaat hand in hand gaat met het behoud van de klantrelatie. Succesvol geld incasseren in Assen, dat regelt u via VK Incasso!

Geld incasseren in Assen? Zo doen wij dat!

Geld incasseren van bedrijven in Assen en omgeving die niet of (veel) te laat betalen, is een lastige klus. Bovendien behoort dit niet tot de kernactiviteiten van uw bedrijf, dus hoe pakt u een incasso nu goed aan? Op deze vraag heeft VK Incasso het juiste antwoord. Onze werknemers zijn zeer ervaren binnen de incassobranche, zodat u kunt rekenen op een vakkundige benadering die werkt. VK Incasso werkt dan ook op basis van het principe ‘no cure no pay’.

Onze werkwijze laat zich typeren als open, correct en doortastend. In eerste instantie zien wij in het aangaan van de dialoog met de wanbetaler, de eerste oplossing. Juist door in gesprek te gaan, wordt er namelijk ruimte gemaakt om tot duidelijke en goede afspraken te komen. Vanzelfsprekend houden wij goed in de gaten of de gemaakte afspraken ook worden nagekomen, zodat u het geld ontvangt waarop u recht heeft. Door op deze wijze te werk te gaan, blijft ook het klantcontact behouden. Blijft een betaling nog altijd uit, dan ondersteunen wij u ook op professionele wijze bij het plannen en nemen van vervolgstappen.

Wij zijn een incassoburea die werkt voor diverse soorten bedrijven, van garages tot schoonheidssalons, maar ook voor particulieren.

Neem nu contact met ons op

VK Incasso is de partner bij uitstek voor u om geld te incasseren in Assen en omgeving. Voor veel bedrijven zijn niet betalende klanten een serieus probleem. Dat lossen wij graag voor u op, door een doortastende en resultaatgerichte benadering, waarbij de klant in zijn of haar waarde wordt gelaten. Interesse? Neem nu contact op met VK Incasso!

Andere interessante pagina's: Incasso Drenthe, Incassobureau in Drenthe, Geld incasseren in Drenthe.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact