Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Deurwaarder Meppel

Een deurwaarder inzetten, dat is voor veel bedrijven nogal een stap. Het is echter vaak de juiste oplossing voor uw probleem. Het is niet altijd eenvoudig om betalingsconflicten met uw klanten op te lossen. De klantrelatie komt onder hoogspanning te staan. Toch wilt u wel krijgen waar u recht op heeft. Bent u op zoek naar een deurwaarder in Meppel, Hoogeveen of Assen? Dan is VK Incasso de juiste keuze!

Onze methode

Het inschakelen van een deurwaarder in Meppel of omgeving heeft het doel om de schuldenaar zijn of haar openstaande rekeningen te laten betalen. Liefst zo snel mogelijk. Bij VK Incasso kiezen we voor een strategie waarbij dialoog centraal staat. Het is, zeker met het oog op de klantrelatie, lang niet altijd verstandig om direct te grijpen naar juridische middelen via onpersoonlijk contact. Bij VK Incasso combineren we onze kennis van incassorecht met jarenlange ervaring in klantcontact. Zo komen we tot een duurzame oplossing met direct resultaat: incassering van een vordering of – indien noodzakelijk – een betaalafspraak die voor beide partijen acceptabel is. Onze benadermethode is vriendelijk, correct, transparant en doortastend tegelijkertijd.

Een deurwaarder in Meppel op pad sturen? Dat regelt u via VK Incasso! Wij stellen contact met de debiteur in kwestie centraal, om te zorgen voor wederzijds begrip. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om resultaat te boeken. Een verdubbeling van de resultaten op het gebied van debiteurenbeheer is bij ons geen uitzondering.

Neem nu contact met ons op!

Wilt u een deurwaarder in de regio Meppel – Hoogeveen – Emmen op pad sturen, waarbij u kunt rekenen op resultaat én behoud van de klantrelatie? Dan is VK Incasso de professional waarnaar u op zoek bent. Wij werken op basis van het principe ‘no cure no pay’. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Andere interessante pagina's: No cure no pay incasso, Incassobureau in Emmen, Geld incasseren in Emmen.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact