Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Hoe vind ik een betrouwbaar incassobureau?

Facturen die niet of te laat betaald worden

Bijna elke ondernemer krijgt er wel eens mee te maken; factureren die onbetaald blijven of veel te laat betaald worden. Dit koste veel tijd, geld en energie. U heeft zelf ook betalingsverplichtingen aan uw leveranciers en relaties, dus het is van belang dat vorderingen voldaan worden. Hoe langer u wacht, hoe groter de kans dat de klant meer betalingsproblemen heeft en uw factuur helemaal niet meer betaald wordt.

betrouwbare incasso

Let goed op welk incassobureau u inschakelt

Het kan moeilijk zijn om de vordering uit handen te geven en uw relatie met de klant op het spel te zetten. Deze zorgen zijn niet nodig als u een betrouwbare incasso kiest. Het is heel normaal om een demo te vragen om inzicht te krijgen in de werkwijze. Je hoeft ook niet ineens al je vorderingen uit handen te geven. Plan eerst een intakegesprek waarin je al je vragen kunt stellen. Doe eerst eens een test met 1 incasso om te zien of het naar behoren verloopt. Je weet dan meteen hoe het contact verloopt en of de afspraken worden nagekomen. Om te weten of je met een financieel gezond en betrouwbaar incassobureau in zee gaat, kun je het beste een kredietrapport opvragen. Een hoog slagingspercentage zegt ook niet direct dat het een goed incassobureau is. Vraag waar dit vandaan komt om de werkwijze beter te achterhalen.

logo vk incassobureau groot

Werkwijze van een betrouwbaar incassobureau

Vaak wordt er gedacht dat een goed incassobureau duur is. Dat is echter niet zo als u kiest voor een no cure no pay incasso. U betaalt dan alleen als de vordering ook daadwerkelijk geïnd is. De overige kosten worden in veel gevallen op de debiteur verhaald. Het is belangrijk om te weten hoeveel kosten er mogelijk aan de klant in rekening worden gebracht met het oog op klantbehoud. Controleer goed welke kosten het incassobureau in rekening brengt. Zorg dat je vooraf precies weet waar je aan toe bent en of er eventuele provisiekosten in rekening worden gebracht. Vaak doet een eerste sommatie door het incassobureau al wonderen vanwege het afschrikkende effect. Als dit niet genoeg is, kan een juridische procedure gestart worden, uiteraard alleen in overleg met u. Vraag vooraf hoe lang het hele traject gemiddeld duurt bij het incassobureau.

Maak gebruik van no cure no pay incasso

Wij werken op basis van no cure no pay, het gehele incassotraject is dus geheel kosteloos voor u. Heeft u een spoed incasso opdracht en moet de incasso zo snel mogelijk worden gestart? Neem dan direct contact met ons op.

Wij hebben vele jaren ervaring op dit gebied waar u van kunt profiteren. Ons team bestaat uit ervaren specialisten en we hanteren korte communicatielijnen. Ons doel is resultaat behalen voor de lange termijn, niet alleen op korte termijn! Kijk eens op onze site voor meer informatie en neem contact met ons op.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact