Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Incasso: snel en efficiënt geld innen

Leven in een wereld zonder financiële problemen. Zonder u zorgen te maken over openstaande rekeningen en wanbetalers. Helaas is het nu zo dat steeds meer klanten hun rekeningen niet tijdig betalen omdat ze dit niet willen of omdat ze het gewoonweg niet kunnen.

Het komt regelmatig voor dat u als bedrijf te maken krijgt met wanbetalingen. Het zijn vervelende situaties wanneer klanten openstaande rekeningen niet op tijd betalen, niet alleen voor uzelf, maar zeker ook voor de klant. Naast het geld dat u moet missen, kost het u ook nog eens veel tijd om dit geld te incasseren. Terwijl dit helemaal niet hoeft! VK Incasso uit Hoogeveen is een incassobureau dat u helpt bij het tijdig incasseren van rekeningen. Weg met die financiële zorgen!

Persoonlijk incasseren

Snel en efficient incassoVK Incasso in Hoogeveen zorgt ervoor dat uw openstaande vorderingen betaald worden, en dat op basis van een persoonlijke benadering. Daarnaast blijft de relatie met uw klanten behouden. Een intact klantenbestand is immers net zo waardevol als uw geïnde geld. VK Incasso is actief in heel Nederland en legt de nadruk op het behouden van waardevolle relaties tijdens het incasseren van geld. Debiteuren worden dan ook op een persoonlijke manier benaderd om zo ruimte te creëren voor duidelijke afspraken. In plaats van onpersoonlijke brieven biedt VK Incasso een dialoog. Geen anonieme debiteuren meer, maar klanten die worden aangesproken op hun betaalgedrag. Zo kunnen er concrete afspraken gemaakt worden, waardoor u beiden weet waar u aan toe bent. Factureren en incasseren met tact op basis van persoonlijk contact!

Onderneem tijdig actie

Het blijft lastig wanneer debiteuren niet aan hun betalingsverplichting voldoen. Zeker wanneer dit problematische gevolgen kan hebben voor uw eigen betalingsverplichtingen. Dreigt uw cashflow in gevaar te komen? Onderneem dan tijdig actie en schakel VK Incasso Hoogeveen in om op een persoonlijke en effectieve manier te incasseren!

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact