Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Hoe is het gesteld met uw debiteurenbeheer?

Elk bedrijf heeft, helaas, te maken met klanten die (veel) te laat of zelfs helemaal niet betalen. Lastig! Want u heeft uw product of dienst geleverd en dus heeft u recht op een geldelijke tegenprestatie. Debiteurenbeheer is daarom een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Hoe gaat u om met wanbetalers in uw klantenbestand, of met klanten die stelselmatig te laat hun rekeningen voldoen? Kortom, hoe is het gesteld met uw debiteurenbeheer?

In eigen beheer?

Hulp bij debiteurenbeheerHet is een mogelijkheid om het debiteurenbeheer in eigen beheer te houden. Vooral veel kleinere bedrijven en MKB’ers kiezen hiervoor. Het lijkt een voordeel dat u het klantcontact in eigen hand houdt, maar in geval van een betalingsconflict leidt het lang niet altijd tot de gewenste oplossing. Als er een conflict bestaat – eenzijdig of van twee kanten – over een openstaande rekening, dan komt de klantrelatie onder hoogspanning te staan. Is het dan nog wel zo verstandig om het debiteurenbeheer zelf te verzorgen? Het inschakelen van een professioneel incassobureau kan de oplossing bieden die u zelf niet kunt vinden.

Waarom een incassobureau inschakelen?

In de meeste gevallen verloopt het debiteurenbeheer zonder grote problemen. De meeste klanten betalen op tijd en voldoen aan hun betalingsverplichtingen. Het onderhouden van een goede relatie met deze klanten, is dan ook vrij eenvoudig. Het voordeel van het inschakelen van een professional op het gebied van debiteurenbeheer, toont zich voornamelijk als er zich problemen voordoen. Een goede oplossing vinden is een vak apart.

Bij een incasso gaat het namelijk niet alleen om het directe resultaat – het krijgen van het geld waar u recht op heeft - maar ook om het behouden van een goede klantrelatie. Een professioneel incassobureau als VK Incasso zorgt voor een doortastend debiteurenbeheer. Vriendelijkheid, correctheid en transparantie zijn sleutelwoorden. Door in contact te komen en de dialoog aan te gaan, zorgt een incassobureau voor de beste oplossing. Een professional op het gebied van debiteurenbeheer zorgt ervoor dat uw klanten zo snel mogelijk tot betaling overgaan. Dat komt met name de liquiditeit van uw onderneming ten goede. Het inschakelen van een incassobureau is daarom een goede investering!

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact