Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Niet betalende klanten: wat nu?

U verkoopt een product of verricht een dienst aan de klant. Daar staat natuurlijk iets tegenover, namelijk geld. Als het goed is tenminste. Helaas heeft elk bedrijf te maken met klanten die weigeren te betalen, om wat voor reden dan ook, of die steeds weer te laat zijn met het voldoen van hun verplichtingen. Voor de liquiditeit van uw onderneming kan dit gevolgen hebben. Het is daarom belangrijk om actie te ondernemen op het gebied van debiteurenbeheer. Een incassobureau kan dan een goede oplossing zijn.

Niet betalende klanten

Wat doet een incassobureau?

Heel simpel gesteld: als u te maken heeft met niet-betalende klanten, dan gaat een incassobureau op zoek naar een oplossing. Daarbij wordt uw belang op professionele wijze verdedigd. Het voordeel van een incassobureau ten opzichte van eigen handelen is tweeledig. Ten eerste bespaart het u tijd. In het voeren van onderhandelingen en het uitzoeken van de regels op het gebied van incassorecht, gaat nu eenmaal veel tijd zitten. Daarnaast bent u verzekerd van een gedegen aanpak. Een incasso uitvoeren is immers geen eenvoudige klus, de juiste benadering kiezen en hanteren is elke keer weer een klus apart. Een professioneel bureau voert dit op kundige wijze voor u uit.

Welk incassobureau schakelt u in?

Als u een incassobureau wilt inschakelen, dan is de locatie van belang. Waarschijnlijk wilt u een bureau inschakelen dat werkzaam is in de regio waar u woont of werkt. Heeft u te maken met een incasso in bijvoorbeeld Meppel, Assen of Emmen? Dan is VK Incasso een uitstekende keuze. Het bedrijf is gevestigd in Drenthe en gaat op constructieve wijze op zoek naar een oplossing voor uw niet-betalende klanten. De dialoog aangaan met de debiteur in kwestie is een succesvolle strategie gebleken. Daarbij verdedigt VK Incasso uw belang op kundige, nette, maar tevens doortastende wijze.

 

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact