Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Factuur reparatie auto wordt niet betaald

Het repareren van een auto kan een dure aangelegenheid zijn. Helaas is het wel iets dat moet gebeuren. Een factuur voor de reparatie van een auto die niet betaald wordt is daarom een vervelende aangelegendheid. Want ook u als garage, ook dient uw facturen te betalen. Wij hebben gelukkig ruime ervaring bij het incasseren van openstaande rekeningen van garage bedrijven.

De factuur van auto reparatie laten betalen via onze incasso?

Wanneer een van uw klanten beslist heeft in uw garage de reparatie van de auto niet tijdig te betalen, kan u een incasso inschakelen. U kan dan bijvoorbeeld kiezen voor VK incasso. Wij bereiken immers met 1 simpel telefoontje vaak veel meer dan met een stapel brieven die we versturen. We zorgen ervoor dat uw factuur toch tijdig betaald wordt. We nemen dit proces helemaal van u over, u heeft dus geen zorgen meer.

Bovendien werken we echt op maat. We geloven dus niet in een oplossing die voor iedereen werkt. Neen, we bekijken liever wat we voor u kunnen doen en wat ook haalbaar is voor uw klant. Op deze manier behoudt u uw klanten en krijgt u toch eerlijk uw geld uitbetaald.

Wij helpen u graag!

Wanneer u interesse heeft in ons bedrijf, bekijk dan zeker verder onze website. Hier kan u alvast veel gestelde vragen vinden die u verder kunnen helpen. Indien het antwoord op uw vraag toch niet op de website zou staan, dan kan u ook altijd uw vraag aan ons stellen. We hebben voldoende ervaring om u bij te staan bij al uw vragen. Bovendien verlenen we gratis advies aan u, waardoor u op beide oren kan slapen.

 

Andere interessante pagina's: Spoed incasso, Betrouwbaar incassobureau voor sportscholen, Huurincasso.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact