Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Hoe om te gaan met wanbetalers?

Elk bedrijf heeft er weleens mee te maken: wanbetalers. Hoe om te gaan met wanbetalers? Het is niet altijd even gemakkelijk. U wilt namelijk wel de relatie met zo’n klant, want dat is het nog steeds, goed houden. U wilt dus respectvol met die klant omgaan, maar er wel voor zorgen dat u het geld krijgt waar u recht op heeft. Het is soms een lastige tweestrijd.

Een incassobureau zoals VK Incasso kan daarbij uitkomst bieden. Met de benodigde kennis en kunde kunnen wij er namelijk voor zorgen dat uw klanten sneller gaan betalen en dat u als bedrijf of particulier buiten schot blijft, als het gaat om de relatie met de klant.

Geld incasseren

Het incasseren van geld van wanbetalers is niet altijd even gemakkelijk. Zeker niet als u niet de juiste kennis van zaken hebt. Veel bedrijven weten niet zo goed wat wel en wat niet juridisch is toegestaan en daarmee creëren ze conflicten met klanten die overbodig zijn. Een incassobureau heeft de juridische kennis en kan daarmee een wanbetaler onder druk zetten of een betalingsregeling treffen. De zaken worden daardoor veel duidelijker en ook kan er neutraler gecommuniceerd worden, omdat het nu niet het bedrijf, maar het incassobureau is dat aan de bel trekt.

Neem nu contact met ons op

Hoe om te gaan met wanbetalers? Door VK Incasso in te schakelen. We zijn de ideale partner vanwege onze professionele en doortastende werkwijze en onze kennis en kunde. Zo kunt u weer doorgaan met waar u zelf goed in bent. U heeft dan niet de administratieve rompslomp en de negatieve ballast van financiële zaken die niet gaan zoals u zou willen. Neem daarom nu contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Een vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk. We staan u dan ook graag te woord!

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact