Heeft u wat te vorderen?

Vrijblijvend contact opnemen

Heeft u wat te vorderen?

bel ons Bel ons op 085 485 24 21 of app ons op 06 26 28 4818

Of stuur ons een e-mail op info@vkincasso.nl

Maatschappelijk verantwoord incasseren

Door de lagere financiële weerbaarheid van bedrijven worden incassobureaus tegenwoordig een stuk sneller ingeschakeld. Veel incassobureaus schieten daardoor als paddenstoelen uit de grond, waaronder helaas ook een hoop onprofessionele incassobureaus.

Het bedrijfsleven en de overheid hebben voor miljarden aan onbetaalde rekeningen openstaan. Deze openstaande vorderingen moeten nu eenmaal geïncasseerd worden, het gebeurt steeds vaker dat bedrijven door slecht debiteurenbeheer zelf kopje onder gaan.

Maatschappelijk verantwoord is de huidige norm

Maatschappelijk verantwoord incasserenDe incasso industrie is dus continu in beweging en ook op het gebied van incasso zijn er verschillende trends en ontwikkelingen gaande. Maatschappelijk verantwoord incasseren is er hier één van.

Tegenwoordig wordt dit als norm gesteld bij steeds meer incassobureaus. Bedrijven willen nu eenmaal graag dat haar debiteuren op een correcte en vriendelijke manier worden benaderd. Hierbij moet kritisch gekeken worden naar de reële doorbelasting van incassokosten. Bedrijven willen niet alleen dat hun klanten op tijd betalen, maar ook dat zij tevreden zijn. Elke klant telt, ook de klanten met een betalingsachterstand.

Afstemmen van incassobeleid

Zeker in tijden van crisis is wederzijds begrip belangrijk. Een bedrijf dat duurzame en prettige relaties wil aangaan en behouden, investeert in deze relaties door interactief met haar klanten te communiceren en ook het incassobeleid hierop af te stemmen. De nadruk ligt niet daarom niet alleen op het behoud van de klant, maar de nadruk ligt ook op het voorkomen van incasso’s.

Voorkomen van wanbetaling

Een goed incassobureau legt dus de focus op het voorkomen van wanbetaling. De uitspraak, voorkomen is beter dan genezen, is ook hier van toepassing. Hoe kunt u als bedrijf zoveel mogelijk proberen om wanbetaling te voorkomen? Dit kan door het opstellen van goede algemene voorwaarden en door het checken van de kredietwaardigheid van uw klanten.

VK incasso biedt dit soort mogelijkheden en kan bijvoorbeeld ook trainingen geven aan debiteurenafdelingen. Op die manier wordt de financiële status en financiële gezondheid van zakenrelaties beoordeeld, om structurele problemen te voorkomen.

Op zoek naar oplossingen en resultaat?

Wilt u dat de openstaande voorderingen nu eindelijk eens betaald worden, maar wel met aandacht voor het behoud van de klantrelatie? Dan biedt VK incasso uit Hoogeveen resultaat. Wanneer u hulp nodig heeft bij het optimaliseren van uw debiteurenbeheer, ook dan kunt u ons inschakelen.

  • Direct actie
  • No Cure No Pay
  • Korte communicatielijnen
  • Landelijke dekking
  • Ervaren specialisten

Opdracht indienen Of neem vrijblijvend contact met ons op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geld te goed? Ons advies is eerlijk, vrijblijvend en gratis.

Wij werken op basis van no cure no pay.

Stuur een bericht Stuur ons een bericht
Bel ons Bel ons op 085 485 24 21
Bel ons App ons op 06 26 28 4818
Meer informatie ontvang snel meer informatie
veel gestelde vragen | algemene voorwaarden | privacy | sitemap | contact